Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Een gedenksteen is een prachtige manier om een geliefde te herinneren, maar het hoeft niet duur te zijn. Bij MijnNaamplaat.nl kun je betaalbare en goedkope gedenkstenen vinden die toch stijlvol en van hoge kwaliteit zijn. Hier zijn enkele budgetvriendelijke suggesties:

Messing Gedenkplaatje (110×40 mm) – €27,50

Dit stijlvolle messing gedenkplaatje is een budgetvriendelijke keuze voor een blijvende herinnering. De afmetingen van 110×40 mm maken het een subtiele, maar betekenisvolle toevoeging aan een graf of herdenkingsplaats.

Bekijk dit product

Gedenkplaat Leisteen – Vanaf €43,95

Leisteen is een duurzaam en elegant materiaal dat perfect is voor een gedenkplaat. Met prijzen vanaf €43,95 biedt deze optie een mooie balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Bekijk dit product

Gedenkplaat Hart – Vanaf €54,95

Een hartvormige gedenkplaat voegt een extra vleugje emotie en liefde toe aan de herinnering van een dierbare. Deze gedenkplaat is verkrijgbaar vanaf €54,95 en kan volledig worden gepersonaliseerd.

Bekijk dit product

Gedenkplaat Leisteen Rond – Vanaf €49,95

De ronde leisteen gedenkplaat is een unieke keuze die opvalt door zijn vorm en textuur. Met een startprijs van €49,95, is dit een betaalbare optie die een moderne uitstraling biedt.

Bekijk dit product

Gedenksteen Leisteen Liggend – Vanaf €57,50

Voor een meer traditionele look is de liggende leisteen gedenksteen een uitstekende keuze. Deze gedenksteen begint bij €57,50 en biedt een waardige en duurzame manier om herinneringen te vereeuwigen.

Bekijk dit product

Deze betaalbare en goedkope gedenkstenen bieden een waardige en duurzame manier om herinneringen te vereeuwigen zonder hoge kosten. Bij MijnNaamplaat.nl kun je deze en andere gedenkstenen personaliseren met teksten, afbeeldingen en verschillende ontwerpen, zodat je een unieke herinnering kunt creëren die recht doet aan de herinnering van je dierbare. Voor meer informatie en om je eigen gedenksteen te ontwerpen, bezoek MijnNaamplaat.nl.

Waarom Kiezen voor een Budget Gedenksteen?

Het kiezen van een budgetvriendelijke en goedkope gedenksteen betekent niet dat je concessies hoeft te doen aan kwaliteit of esthetiek. Deze gedenkstenen zijn zorgvuldig vervaardigd en bieden een duurzame manier om een geliefde te herdenken. Daarnaast biedt MijnNaamplaat.nl een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, zodat je de gedenksteen volledig naar wens kunt aanpassen.

Met deze betaalbare en goedkope gedenkstenen kun je een blijvende herinnering creëren die zowel mooi als betekenisvol is, zonder je budget te overschrijden.

Bij MijnNaamplaat.nl kun je betaalbare en hoogwaardige gedenkstenen vinden die een waardige herinnering bieden aan je dierbaren. Door te kiezen voor een budgetvriendelijke optie, kun je een unieke en persoonlijke gedenksteen creëren zonder hoge kosten. Voor meer informatie en om je eigen gedenksteen te ontwerpen, bezoek MijnNaamplaat.nl.

Winkelmand