Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Een plexiglas naambord is een kristalheldere keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame manier om hun (bedrijfs)naam en/of huisnummer kenbaar te maken. De borden zijn gemaakt van een helder plastic materiaal dat bekend staat als plexiglas, oftewel acryl of polymethylmethacrylaat (PMMA). Dit materiaal biedt vele voordelen, waaronder een lange levensduur, weerbestendigheid en een niet te evenaren helderheid. Vooral de helderheid van plexiglas maakt het een bijzonder populaire keuze voor een naambordje voordeur kopen. De mega transparantie van het materiaal zorgt ervoor dat de tekst en afbeeldingen duidelijk zichtbaar zijn, zelfs vanaf een afstand. Dit is bijzonder handig als je het naambord enkele meters van de straat moet plaatsen. Zo blijft de boodschap altijd goed zichtbaar voor bezoekers of pakketbezorgers.

Een ander groot voordeel van plexiglas is de duurzaamheid. Dit mooie materiaal is zeer bestendig tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw en UV-straling, en is daarom perfect voor gebruik aan de buitengevel. Bovendien is plexiglas onbuigbaar en kan het niet kromtrekken of vervormen, waardoor het bord er altijd strak en als nieuw blijft uitzien.

Naast de praktische voordelen biedt plexiglas ook veel creatieve mogelijkheden. Het materiaal kan in onze werkplaats gemakkelijk worden bewerkt, waardoor het in allerlei vormen, maten en kleuren kan worden gemaakt tot prachtige “designs”. Hiermee kies je voor een uniek ontwerp, waardoor het naambord kan worden gecreëerd dat perfect aansluit bij jouw smaak. Jouw huis of bedrijf zal daardoor nog meer “van jou” voelen.

Onze plexiglas naamborden zijn eenvoudig te onderhouden. Het materiaal is waterafstotend en kan gemakkelijk worden gereinigd met een vochtige doek of een milde zeep. Hierdoor zal jouw naambord er altijd professioneel blijven uitzien, zelfs na jaren van gebruik.

Spring naar toolbar