• Zelf ontwerpen
  • Eigen productie
  • Gratis levering in NL

Klanten beoordelen ons met een 4.6/5.0

In de productomschrijving staat altijd beschreven hoe het product bevestigd wordt.

Dit kan zijn met een zelfklevende laag. Dan verwijderd u het papier van de tape en vervolgens plakt u het bordje op de door u gewenste plaats.

Als het een schroefbevestiging betreft, zijn de schroeven meestal mee geleverd, mits u een bestelling heeft geplaatst via maatwerk.

Heeft u de schroeven ontvangen dan kunt de rechtstreeks op een plaats naar keuze bevestigen.

Dan is er nog de bevestiging die wij mannetje/vrouwtje systeem noemen. Deze bevestiging set bestaat uit schroeven en dopjes. U schroeft de schroef in het dopje (vrouwtjes) tegen de muur. Dan kunt u de mannetjes (die aan de achterkant van uw bord bevestigd zijn) daarin klikken. Let op, deze moeten dus wel exact op je juiste plek zitten. Dit kan door uit te meten of door de mannetjes aan de achterzijde van uw bord te markeren (stift) en een afdruk te maken op de muur. Dan ziet u precies waar de gaatjes moeten komen.

Komt u er toch niet uit stuur ons dan een mailtje.

Klanten beoordelen ons met een 4.6/5.0

Aantal beoordelingen 236

Anoniem
Geen opmerkingen
marco
Altijd netjes geholpen . Platen zien er goed uit en problemen of garanties altijd goed opgelost

Wil jij het horen als wij iets nieuws hebben?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Logo

Mijnnaamplaat.nl is een merknaam van GraphicSign VOF uit Velserbroek. Wij zijn een team van gepassioneerde vakmensen.
Lees meer

Klantenservice

Wij staan voor je klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Dealer login

Bedrijfsgegevens

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

KVK: 34118545
BTW: NL807599980B01