• Zelf ontwerpen
  • Eigen productie
  • Gratis levering in NL

review badge 4.6/5.0

review badge 4.6/5.0

review badge
123 beoordelingen
10

Goede kwaliteit met mooie uitstraling en erg netjes uitgesneden letters/cijfers

19-07-2022

10

Heel goed!!!👍

19-07-2022

10

goede en snelle levering

21-07-2022

10

Prima

01-08-2022

10

het is niet zo handig als ik ineens een duitse versie krijg voor review

03-08-2022

10

Supermooi gedaan!

14-08-2022

8

net

14-08-2022

10

Goede en degelijke kwaliteit! Zwaar, vol messing en geen dun blik.

16-08-2022

10

prima

17-08-2022

10

Prima kwaliteit en snelle levering!

21-08-2022

8

****

23-08-2022

8

****

23-08-2022

2

Lijkt totaal niet op beton.

24-08-2022

10

Helemaal mooi, precies wat ik in gedachten had!

25-08-2022

10

Mooi

26-08-2022

8

Correct

27-08-2022

10

duidelijke en strakke letters

28-08-2022

10

Mooie kwaliteit en snelle goede service

28-08-2022

10

Komt overeen met afbeeldingen op de site. Gewoon goed

29-08-2022

10

Nog mooier als er al gaatjes in hadden gezeten om op te hangen

29-08-2022

8

Gaarne bevestigingsmateriaal zou fijn zijn

30-08-2022

8

****

30-08-2022

10

Zeer duidelijk bord

31-08-2022

8

Goed, en snel geleverd.

03-09-2022

2

Verkeerde naamplaat geleverd!

03-09-2022

6

Geleverde penning is niet rond. Rechte kant eraan. Waarschijnlijk te dicht langs de kant gesneden van plaatmateriaal.Niet afgebraamd. Wel mooie letters. Jammer.

04-09-2022

10

top

04-09-2022

10

Geheel conform verwachtingen. Mooi product.

05-09-2022

10

Mooi en warme uitstraling. Wij zijn blij met deze aankoop.

05-09-2022

10

Vlotte levering en prima kwaliteit

05-09-2022

8

zie vorig commentaar

05-09-2022

2

Heb ik net opgeschreven

05-09-2022

10

Precies wat ik zocht

05-09-2022

10

Keurig naambord, netjes gedrukt

07-09-2022

10

Het resultaat wijkt niet af van het getoonde resultaat op het scherm. Super!

10-09-2022

8

Super

11-09-2022

10

Zeldzaam snelle levering

11-09-2022

10

oke

12-09-2022

10

Prima product, niet duur

12-09-2022

10

Ziet er keurig uit! Precies zoals ik het wilde hebben!

12-09-2022

10

Prachtig bordje, precies wat wij zochten.

13-09-2022

10

strak bordje met een moderne uitstraling

14-09-2022

10

Mooi bordje en makkelijk in het gebruik

14-09-2022

10

makkelijk te monteren

14-09-2022

10

Mooi product, zorgvuldig vooraf gecontroleerd vooraf en netjes verpakt. Top!

15-09-2022

10

Duidelijk plaatje.

17-09-2022

10

Ziet er leuk uit, staat mooi.

17-09-2022

10

Duidelijk en goed..

17-09-2022

10

Mooi stevig plaatje in een mooie kleur met duidelijke cijfers.

18-09-2022

10

Precies zoals ik had verwacht.

19-09-2022

10

*****

19-09-2022

10

sorry was verkeerde beoordeling was in de war met een ander bedrijf

19-09-2022

8

****

19-09-2022

10

Netjes en zoals afgebeeld op de site

19-09-2022

8

goede prijs/kwaliteitsverhouding

20-09-2022

10

Dik tevereden

20-09-2022

10

Hele mooie naamplaat en super snel geleverd

21-09-2022

10

Duidelijk afbeelding

24-09-2022

10

Goed

24-09-2022

8

Ziet er mooi en strak uit.

25-09-2022

10

Top

28-09-2022

10

Goede kwaliteit.

28-09-2022

10

Prima service

28-09-2022

10

Goede kwaliteit

01-10-2022

10

Heel goed product,ziet er prachtig uit,dus zeer tevreden. !!!

01-10-2022

10

voor de rest zeer tevreden

01-10-2022

10

Snelle service

01-10-2022

6

Slechte wand montage, houd de tegel niet van €***

01-10-2022

10

Komt voor mij over als een kwalitatief goed product.

02-10-2022

10

Voldoet aan de verwachting

03-10-2022

4

*** Verkeerde nummer ontvangen.

05-10-2022

10

goede kwaliteit

05-10-2022

8

Prijs kwaliteit is goed. Snelle levering. Optie om gaatjes op de hoek al bij productie aan te brengen zou een pluspunt zijn

08-10-2022

10

Prima!

09-10-2022

10

Snelle service, prima product

10-10-2022

10

*****

10-10-2022

10

Top!

10-10-2022

10

prima

10-10-2022

10

prima product

11-10-2022

8

Ik had begrepen dat het bordje zelfklevend is maar dit kan ik niet ontdekken

12-10-2022

2

Ziet er mooi uit maar plakletters dus gaat er snel af

16-10-2022

10

Ik hoop dat ik van die vervelende reclamefolders af ben.

16-10-2022

10

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

16-10-2022

4

Bevestigingsgaten waren niet geheel doorgeboord.

17-10-2022

8

zie eerdere opmerking over het loslaten van de blinde bevestiging.

17-10-2022

10

Mooie naamplaat geheel volgens mijn wens betetterd met een speciaal font!

17-10-2022

2

SLECHT

19-10-2022

10

zie boven

23-10-2022

6

iets kleinere letter

24-10-2022

10

Ziet er uit zoals verwacht.

24-10-2022

6

Volgens mij is de tekst van 2 naamplaatjes niet correct afgedrukt. De juiste tekst had moeten zijn: Fam.***. U heeft ***( met een ***) afgedrukt i.p.v.***. Ik kan het echter niet bewijzen , want de tekst die ik heb opgegeven, kan ik nergens op uw site of op de faktuur terugvinden. Ik hoop dat u mij alsnog 2 nieuwe naamplaatjes met de juiste tekst kunt toesturen. Bij voorbaat mijn dank. Met vriendelijke groet, ***

25-10-2022

10

Tevreden

26-10-2022

10

Het is een mooi plaatje. Staat mooi bij de voordeur.

27-10-2022

10

Mooie opdruk , goede kwaliteit

30-10-2022

10

prima

31-10-2022

10

Goed artikel en hoede bezorging en service

31-10-2022

10

Ziet er kwalitatief goed uit en geheel naar wens.

01-11-2022

10

Prima

02-11-2022

10

Goed product

02-11-2022

10

Erg mooie steen. Tekst en afbeelding zag er exact uit zoals het ontworpen was. Montage komt heel exact. Een mal zou handig zijn :)

02-11-2022

8

Heel mooi

05-11-2022

10

Prima.

05-11-2022

6

Het product had nog zaag sporen aan de randjes. Print was perfect

06-11-2022

10

Super mooi!

06-11-2022

10

*****

08-11-2022

10

Top!

09-11-2022

10

Mooi bordje, klein formaat besteld, hoop dat het voldoende is voor mijn poort. Anders bestel ik een grotere

10-11-2022

10

Ziet er mooi uit. Ben er helemaal blij mee

14-11-2022

10

Makkelijke website en supersnelle levering. Ik ben er erg blij mee.

14-11-2022

10

Gelijk aan het ontwerp, erg mooi!

16-11-2022

8

Goed produkt

19-11-2022

10

Precies wat ik besteld en verwacht had

19-11-2022

10

Prima product

20-11-2022

10

prachtig ! stijlvol

20-11-2022

10

Net naamplaatje en snel geleverd

21-11-2022

10

Ziet er goed en professioneel uit. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed

21-11-2022

10

Leuk plaatje, mooie letters

22-11-2022

10

Mooi en duidelijk weergegeven.

22-11-2022

8

OK!

23-11-2022

10

Perfect

28-11-2022

10

Het is prachtig

28-11-2022

10

zie hiervoor

28-11-2022

10

Goed

29-11-2022

Mijnnaamplaat.nl Mijnnaamplaat.nl €€ 023-5133080

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080

4.6 5 2448

Klanten beoordelen ons met een 4.6/5.0

Beoordeeld door 2448 personen

Mijnnaamplaat.nl Mijnnaamplaat.nl €€ 023-5133080

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080

3.00
De gravering was top maar de gaten leken door een stagair erin gezet allemaal ritaa
Mijnnaamplaat.nl Mijnnaamplaat.nl €€ 023-5133080

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080

5.00
Toen een naambordje , ondanks vermelding eigen code, niet goed was, werd mijn mail daarover vriendelijk beantwoord en kreeg ik asap een nieuw bordje.

Wil jij het horen als wij iets nieuws hebben?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Betaal veilig en snel

  • payment
  • payment
  • payment
  • payment
  • payment
  • payment

Social Media

Verzenden via

  • shipping logo
Logo

Mijnnaamplaat.nl is een merknaam van GraphicSign VOF uit Velserbroek. Wij zijn een team van gepassioneerde vakmensen.

Wij staan voor je klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Bedrijfsgegevens

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080


KVK: 34118545
BTW: NL807599980B01