Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Industriële naamborden zijn de perfecte oplossing voor het aangeven van de locatie van een bedrijf, kantoor of woning. Naamborden geven niet alleen informatie over de locatie, maar hebben ook een esthetische functie en geven uw gebouw een professionele uitstraling. Bovendien zijn ze ook duurzaam en kunnen jaren meegaan, zonder dat ze vervangen hoeven te worden. In deze artikel zullen we dieper ingaan op onze betonlook, RVS en chroom naamborden.

Betonlook

Betonlook naamborden geven een moderne uitstraling aan elk gebouw. Onze betonlook borden zijn geprint op plexiglas en vervolgens voorzien van vinyl belettering. Dit geeft de borden een authentieke uitstraling en is ook nog eens betaalbaar. In onze ontwerpstudio kun je zien hoe jouw eigen ontwerp eruit komt te zien en je hebt keuze uit verschillende hip en nieuwe lettertypen.

RVS

RVS naamborden zijn er in verschillende vormen, maten en stijlen, waaronder de gebogen en de vlakke naamborden. De gebogen naamborden zijn tijdloos en populair en de vlakke naamborden zijn een stijlvolle en moderne optie. RVS is een sterk en roestbestendig materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor naamborden. Onze RVS borden zijn uitgesneden met een watersnijder, vervolgens in vorm gewalst, geborsteld en voorzien van vinyl belettering en een RVS onderhoudsmiddel.

Chroom

Chroom naamplaatjes voor de voordeur zijn een elegante en glanzende optie. Deze platen zijn uitgevoerd in chroom en vervolgens gepolijst, waardoor ze een prachtig glanzend uiterlijk hebben. Chroom is corrosiebestendig en daardoor een ideale beschermlaag voor andere metalen. Deze chroom platen zullen jarenlang meegaan en zijn een investering die het waard is.

In conclusie zijn industriële naamborden een noodzakelijke en esthetische aanvulling op elk gebouw. Of je nu kiest voor de moderne betonlook, de tijdloze RVS of de elegante chroom, ze zijn duurzaam en geven jouw gebouw een professionele uitstraling. Bovendien zijn ze ook betaalbaar en eenvoudig te ontwerpen in onze ontwerpstudio. Wil je ook een naambordje voordeur bestellen, bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment