• Zelf ontwerpen
  • Eigen productie
  • Gratis levering in NL

review badge 4.5/5.0

review badge 4.5/5.0

Wie zijn wij?

MijnNaamplaat is een jonge en enthousiaste organisatie die deel uitmaakt van VOF Graphic Sign in Velserbroek. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de grafische productie en bieden unieke en innovatieve producten met een breed assortiment aan onze klanten.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en snelheid van ons werk, terwijl we ook trouw blijven aan onze ambachtelijke werkwijze en voordelige prijzen. Elk project is voor ons belangrijk en we besteden veel aandacht aan het behalen van de best mogelijke resultaten met snelle levering.

Eigen fabriek

Ons kantoor en fabriek bevinden zich in Velserbroek, dichtbij Haarlem. Wij bedenken en produceren bijna al onze producten en artikelen zelf, waardoor we volledige controle hebben over ons assortiment en onze uitstraling. Onze werkomgeving is gevuld met verschillende graveer- en freesmachines, lasers en printers, wat ons in staat stelt om met precisie te werken aan een breed scala aan projecten.

Online

Om onze klanten de mogelijkheid te geven om hun eigen producten te ontwerpen en te configureren, hebben we een speciale online ontwerpstudio laten ontwikkelen. Deze studio is hoogwaardig ingericht om ervoor te zorgen dat het goed, snel en eenvoudig functioneert, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

­Ons Team

Onze organisatie bestaat uit ongeveer 12 medewerkers en we hebben gekozen voor een platte structuur, zodat iedereen in staat is om in te springen waar dat nodig is. Bij het samenstellen van ons team richten we ons niet alleen op diploma’s, maar vooral op de passie, persoonlijkheid en motivatie van onze medewerkers. Dit heeft geleid tot een hecht team met een informele en prettige werksfeer.

We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet om het beste te leveren voor onze klanten. We geloven dat het belangrijk is om een team te hebben dat gemotiveerd is en een positieve houding heeft, omdat dit leidt tot beter werk en tevreden klanten.

Sociaal ondernemen

Bij onze organisatie hechten we veel waarde aan het inclusief zijn en het bieden van kansen aan iedereen, ongeacht hun achtergrond of beperkingen. Daarom werken we al jarenlang samen met het UWV  en IJmond werkt om mensen met een smallere talentenbasis te helpen bij het vinden van passend werk. We hebben verschillende collega’s in ons team die behoren tot deze groep en we hebben vaste (aangepaste) werkzaamheden voor hen gecreëerd, zodat ze volledig onderdeel kunnen zijn van ons team.

We zijn oprecht blij met elkaar en voelen ons verantwoordelijk om een inclusieve en diversiteitsvriendelijke werkomgeving te creëren. We geloven dat iedereen bijdraagt aan het succes van onze organisatie en we zijn dankbaar voor de unieke perspectieven en ervaringen die onze medewerkers met zich meebrengen.

Werken met een missie

Bij MijnNaamplaat staan kwaliteit en professionaliteit altijd voorop. We gebruiken alleen de beste materialen en combineren deze met ambachtelijke bewerkingstechnieken om producten van de hoogste kwaliteit te creëren. Bovendien hebben we decennia aan ervaring op het gebied van grafische productie, wat ons in staat stelt om specialistische diensten aan te bieden zoals graveren, beletteren, frezen, laser markeren en snijden in alle denkbare materialen. We zijn trots op onze expertise en blijven ons continu ontwikkelen om onze vaardigheden te verbeteren en de beste service te kunnen blijven bieden aan onze klanten. Ons doel is om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en we doen er alles aan om dit te realiseren.

Innovatief

Ons assortiment is continu in beweging en we voegen regelmatig innovatieve nieuwe producten toe. Naast onze klassieke producten bieden we ook veel artikelen met een moderne uitstraling. Bovendien hebben we bij MijnNaamplaat veel kennis op het gebied van Arbo, veiligheid en gezondheidssignalering. Dankzij onze eigen ontwerp- en productiefaciliteiten kunnen we snel schakelen en bieden we een breed scala aan producten, van enkelstuksfabricage en kleine series tot grote series, waaronder typeplaten, gevelreclame, hobbyartikelen, bedrijfsborden en fullcolour printproducten.

Trouw en loyaal

Wij zijn van mening dat loyaliteit een belangrijke waarde is en daarom hebben we al jarenlang een goede samenwerking met veel leveranciers. Dankzij deze lange samenwerking is er een sterke en aangename band ontstaan. Dit geldt ook voor onze trouwe afnemers, met wie we vaak in een informele sfeer samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen. We waarderen deze langdurige relaties enorm en zijn dankbaar voor de prettige samenwerking.

Klanttevredenheid

Bij MijnNaamplaat staan klanttevredenheid en het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten centraal. Sinds onze oprichting in 1991 hebben we een enorme groei doorgemaakt en zijn we nu de grootste producent van de Benelux. Bovendien leveren we ook aan zeven verschillende landen. We zijn trots op wat we hebben bereikt en blijven ons inzetten om onze klanten tevreden te houden met onze producten en service.

Lees ons laatste nieuws hier

Mijnnaamplaat.nl Mijnnaamplaat.nl €€ 023-5133080

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080

4.5 5 314

Klanten beoordelen ons met een 4.5/5.0

Beoordeeld door 314 personen

Mijnnaamplaat.nl Mijnnaamplaat.nl €€ 023-5133080

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080

5.00
Alles was prima in orde.
Mijnnaamplaat.nl Mijnnaamplaat.nl €€ 023-5133080

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080

5.00
Ziet er goed uit, ik ben blij met de mooie naamplaten die jullie gemaakt en geleverd hebben. Prettige communicatie ook. Dank

Wil jij het horen als wij iets nieuws hebben?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Betaal veilig en snel

  • payment
  • payment
  • payment
  • payment
  • payment
  • payment

Social Media

Verzenden via

  • shipping logo
Logo

Mijnnaamplaat.nl is een merknaam van GraphicSign VOF uit Velserbroek. Wij zijn een team van gepassioneerde vakmensen.

Wij staan voor je klaar!

Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Bedrijfsgegevens

GraphicSign VOF
Zadelmakerstraat 68
1991JE Velserbroek

023-5133080


KVK: 34118545
BTW: NL807599980B01