• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Duurzame Materialen en Onderhoudsvrije Ontwerpen

Ontdek onze collectie retro bordjes en klassieke huisnummerborden. We beletteren de letters en cijfers op een dubbele kunststof plaat met duurzame vinylfolie. Deze hoogwaardige folie is extreem weerbestendig en zorgt ervoor dat de borden volledig onderhoudsvrij zijn. In tegenstelling tot traditioneel emaille zullen onze retro vintage bordjes nooit vergaan.

Voordelen van Retro Vintage Bordjes van MijnNaamplaat.nl

  • Snellere levering dan traditioneel emaille
  • Langere levensduur (roestvrij)
  • Mogelijkheid tot zelf ontwerpen in de editor

In onze uitgebreide collectie vindt u diverse opmaken en designs. Bent u op zoek naar een artikel dat niet standaard in ons assortiment voorkomt, zoals een bord met afwijkende afmetingen? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen in onze eigen werkplaats een grote variatie aan producten fabriceren.

Een Verfijnd Alternatief voor Traditioneel Emaille

Onze retro bordjes worden gemaakt van hoogwaardige kunststof met vinyl folieletters. Ze hebben een vergelijkbare uitstraling als traditioneel emaille en zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.

Voordelen van Retro Vintage Bordjes ten opzichte van Emaille

Onze vintage huisnummerbordjes en naambordjes bieden aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditioneel emaille. Waar emaille naamborden vaak een lange levertermijn hebben, kunt u onze kunststof bordjes met de standaard verzendmethode binnen vijf werkdagen in huis hebben. Bovendien zijn onze bordjes weerbestendig en behouden ze hun topconditie, terwijl emaille kan gaan roesten.

Eenvoudige Montage en Bewonderende Blikken

Alle artikelen worden geleverd met schroeven en rubberen ringetjes die het bord beschermen. Hierdoor is de montage zeer gemakkelijk en binnen de kortste keren hangt uw bord op zijn definitieve plek. Uw bezoekers zullen versteld staan van de klassieke uitstraling en tijdloze charme van onze retro vintage bordjes.

Huisnummers kopen bij ons, waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Winkelmand