• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Waarom een gegraveerde borrelplank?

Een borrelplank is een populaire manier om hapjes te presenteren aan gasten, of het nu thuis is of in een restaurant. Het is een handige manier om verschillende hapjes samen te voegen op één plank, en het ziet er ook nog eens geweldig uit. Een gegraveerde borrelplank voegt nog een extra persoonlijk tintje toe aan deze al populaire manier van serveren. Je kunt je eigen naam of afbeelding op de plank laten graveren, waardoor het een unieke en persoonlijke touch krijgt. Het is ook een fantastisch cadeau-idee voor vrienden en familie.

Materialen

Een borrelplank is verkrijgbaar in twee materiaalsoorten: luxe mangohout en standaard grenen planken. Mangohout is een hardhoutsoort afkomstig uit India en heeft een mooie warme uitstraling. De grenen planken zijn lichter van kleur en hebben een meer rustieke uitstraling. Ongeacht de materiaalsoort worden de planken met onze lasermachine gegraveerd met jouw tekst op de gewenste plek in de houten plank.

Ontwerp jouw eigen borrelplank

Bij MijnNaamplaat.nl kun je gemakkelijk je eigen borrelplank ontwerpen. Onze editor is gemakkelijk te gebruiken en stelt je in staat om je eigen tekst en afbeeldingen toe te voegen. Ook een hapjesplank kun je bij MijnNaamplaat.nl gemakkelijk zelf ontwerpen. We willen dit uiteraard ook voor jou verzorgen. Stuur ons dan een e-mail met je ontwerpvoorstel en wij zullen je een lay-out ter goedkeuring sturen.

Levering

Jouw borrelplank wordt binnen 2 – 5 werkdagen gratis door ons verzonden met PostNL. Verzending via DHL is, tegen betaling van de verzendkosten, ook mogelijk. Gewoon even aanklikken tijdens het bestelproces. In dat geval wordt je bestelling binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd. Een DHL-bestelling kun je volgen met track & trace.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je borrelplank er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. De plank kan niet in de vaatwasser, dus het is belangrijk om hem met de hand af te wassen. Gebruik lauw water en afwasmiddel om de plank schoon te maken en wrijf hem daarna droog met een zachte doek.

Als je merkt dat er vlekken op de plank zijn ontstaan, kun je deze behandelen met een licht schuurmiddel. Breng het schuurmiddel voorzichtig aan op de plank en wrijf het voorzichtig in met een zachte doek. Spoel de plank vervolgens af met water en wrijf hem droog met een zachte doek.

Het is belangrijk om de plank niet te laten weken in water of hem bloot te stellen aan hittebronnen zoals de zon of een warme oven. Dit kan het hout beschadigen en ervoor zorgen dat de plank barst of kromtrekt.

Winkelmand