• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Basic naambordje / kunststof naamplaatje

Ben je op zoek naar een eenvoudig basic naamplaatje voor bij de voordeur van je woning of appartement? Dan hebben we precies wat je zoekt! Ons standaard assortiment bestaat uit een tiental vaste maten kunststof naamplaatjes die in veel verschillende kleuren leverbaar zijn. In onze basic categorie vind je altijd het juiste naambordje voor uw woning, brievenbus, VVE of appartementencomplex.

Wat zijn de pluspunten van een basic naamplaatje van Mijnnaamplaat.nl?

✓   Voor de brievenbus, het belbord, voordeur; voor oneindig veel toepassingen   ✓   Voor VVE, woningbouw of particulier gebruik   ✓   Verdiept gegraveerd (permanent)   ✓   Op code te bestellen (eenheidsprincipes)   ✓   Geen onderhoud nodig 

Naamplaatje bestellen op code?

Wil je dat we een vaste configuratie voor je opslaan? Ga dan naar “Op code bestellen” en je kunt heel eenvoudig een ontwerp in de gewenste kleur en afmeting aanvragen of een ontwerp laten maken met de code die we speciaal voor jou zullen maken en aanleveren. Je bestelt daarna heel gemakkelijk een ontwerp dat we voor jou hebben opgeslagen, zodat het design exact hetzelfde is voor iedereen binnen de VVE, appartementen of instantie. Zo kan iedereen zelf zijn eigen naam invullen, dat voorkomt veel fouten en werkt wel zo efficiënt voor alle partijen.

Maatwerk naambordjes en huisnummers

In onze categorie maatwerk kun je elk denkbare maat bestellen! We hebben kunststof naambordjes, messing naambordjes, RVS naambordjes, plexiglas naambordjes en aluminium naambordjes. Ook zijn bijvoorbeeld huisnummerbordjes, deurbordjes, ruimteaanduiding of elke andere grafische toepassingen mogelijk. Ga naar MAATWERK voor alle mogelijkheden.

Onze basic naamplaatjes bieden diverse voordelen voor woningbouwverenigingen:

Speciaal voor woningbouwverenigingen bieden wij bij Mijnnaamplaat.nl een breed scala aan opties die perfect passen bij de behoeften van jouw vereniging. Ons assortiment basic naamplaatjes en kunststof naambordjes is uitermate geschikt voor woningbouwverenigingen die op zoek zijn naar eenvoudige en praktische oplossingen. Met een keuze uit verschillende kleuren en tientallen vaste maten, vind je altijd het juiste naambordje voor woningen, brievenbussen, VVE's en appartementencomplexen.

Wil je het nog gemakkelijker maken voor jouw woningbouwvereniging? Maak dan gebruik van onze "Op code bestellen" functie. Hiermee kunnen we een vaste configuratie voor je opslaan, zodat je eenvoudig een ontwerp kunt bestellen in de gewenste kleur en afmeting. Met een speciale code die wij voor jou genereren en leveren, is het mogelijk om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor alle woningen, appartementen en instanties binnen de VVE. Dit voorkomt fouten en zorgt voor een efficiënte werkwijze voor alle betrokken partijen.

Met onze uitgebreide selectie en flexibele opties zorgen wij ervoor dat woningbouwverenigingen de perfecte naamplaatjes kunnen vinden die passen bij hun specifieke vereisten en wensen.