• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Boomschijf naamborden: uniek en duurzaam

Bij MijnNaamplaat zijn veel naambordjes van hout te vinden. Eén van de meest unieke series is een boomschijf naambordje. Deze borden worden gemaakt van een massieve boomstam die schuin wordt afgezaagd, waardoor de plank een mooie ovale vorm krijgt. Omdat het hier om een natuurproduct gaat, zal de vorm van elke boomschijf anders zijn.

Duurzaamheid staat bij MijnNaamplaat hoog in het vaandel. Daarom wordt voor de boomschijf naamborden alleen gebruik gemaakt van FSC verantwoord hout. Bossen en natuurgebieden zijn het kostbaarste bezit in de wereld. Ze zijn onmisbaar voor de biodiversiteit en het klimaat. FSC-producten stimuleren het duurzame beheer van bossen. Hierdoor krijgt de beheerder de middelen om natuurbehoud te garanderen, zonder delen van het bos te verkopen voor bijvoorbeeld de productie van palmolie, soja of veehouderij.

De voordelen van een boomschijf naambordje

Een boomschijf naambordje heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere naamborden. Allereerst is het een uniek bordje, omdat elke boomschijf een andere vorm heeft. Dit zorgt voor een speels en natuurlijk effect aan uw gevel. Daarnaast is het boomschijf naambordje duurzaam. Het wordt gemaakt van FSC verantwoord hout, wat betekent dat er rekening wordt gehouden met het behoud van bossen en natuurgebieden.

Een ander voordeel van het boomschijf naambordje is de robuuste uitstraling. De plankjes zijn ongeveer 3 cm dik en hebben een rustieke uitstraling. Dit past goed bij een landelijke stijl of een huis met veel natuurlijke elementen. De boomschijf naambordjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van het aantal letters dat u wilt laten graveren.

Bestellen bij MijnNaamplaat

Bij MijnNaamplaat kunt u gemakkelijk uw eigen boomschijf naambordje ontwerpen. Kies de gewenste grootte en voer de gewenste tekst in. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende lettertypen en afbeeldingen om het naambordje nog persoonlijker te maken.

Naast boomschijf naambordjes biedt MijnNaamplaat ook andere soorten naamborden aan, zoals kunststof borden en huisnummers van verschillende materialen. De website heeft een ruim assortiment en biedt ook maatwerk aan voor uw specifieke wensen.

Kortom, met een boomschijf naambordje heeft u een uniek, duurzaam en robuust naambordje aan uw gevel. Bij MijnNaamplaat kunt u gemakkelijk uw eigen bordje ontwerpen en bestellen.

  • FSC verantwoord hout
  • Natuurproduct (uniek)
  • Voor elke toepassing geschikt (deurbord, naambord, tekstbord en meer)
  • Zelf te ontwerpen (evt met afbeeldingen) 

Heeft u een origineel idee? 

Bij MijnNaamplaat.nl vinden we het belangrijk dat u een naambordje kunt bestellen dat perfect aansluit bij uw wensen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een boomschijf met eigen ontwerp te kopen. Hierbij kunt u denken aan het laten maken van bedrijfsborden met logo of het ontwerpen van een gave boomstam met eigen illustratie.

Als u kiest voor een boomschijf naambordje met eigen ontwerp, dan kunt u helemaal zelf bepalen hoe het eruit komt te zien. Het ontwerp kunt u eenvoudig aanleveren bij ons en onze ontwerpers gaan ermee aan de slag om het ontwerp om te zetten naar een prachtig naambordje. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een afbeelding of een persoonlijk ontwerp, wij zorgen ervoor dat het boomschijf naambordje perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Mail ons op info@mijnnaamplaat.nl