• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Zakelijk bedrijfsbord voor kantoor nodig?

Een bedrijfsbord en deurborden bestel je ook eenvoudig bij Mijnnaamplaat. Wil je een reclamebord of bouwbord laten maken? Of ben je op zoek naar een stoere fullcolor decoratie voor een beurs, winkel of event? Onze bedrijfsborden zijn geschikt voor binnen en buiten. Jouw bedrijfsnaam of boodschap springt eruit met een fullcolor bedrukt reclamebord van aluminium plaatmateriaal met een kunststof kern of perspex.

Ook voor binnen

Wij leveren alles voor Zakelijk & Kantoor. Dus ook voor binnen, wanneer je bordjes wilt gebruiken om bijvoorbeeld een vergaderruimte, toilet of garderobe aan te duiden.
Bouwborden kunnen wij ook leveren
Ben je bezig met werkzaamheden in een pand, huis, bouwterrein, tuin etc…? Dan is dit de perfecte reclame voor jouw bedrijf! Hang het reclamebord aan de gevel, een hek of bevestig het op een paal buiten. Upload je afbeelding / logo en geef aan wat voor tekst je op het bord wilt hebben.

De voordelen van onze bedrijfsborden?

✓   Voordeliger dan elk ander bedrijf
✓   Top kwaliteit uit eigen werkplaats
✓   Snelle en gratis levering

Mocht je andere wensen hebben, zoals een andere maat of vorm? Dan kan dat: vrijwel alles is mogelijk! Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen via de mail of per telefoon.

Wilt u grote hoeveelheden of een special ontwerp? Mail ons dan ook gerust!

Klantenservice

Mijnnaamplaat heeft uw ideale bedrijfsbord omdat wij vele materialen en bewerkingen ter beschikking hebben. Wanneer je kiest voor een aluminium of perspex variant dan kan je eenvoudig je eigen afbeelding inladen.

Verzending

Jouw artikelen voor Zakelijk & Kantoor kunnen door ons worden verzonden met Post NL of met DHL. Dit is afhankelijk van de bezorgmethode die je selecteert bij het afrekenen. Heeft u interesse in een groter aantal? Neem contact op met onze Klantenservice en wij bieden je een scherpe prijs en tevens desgewenst voorzien van een duidelijke proefdruk.