• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Als je op zoek bent naar mooie huisnummers van natuursteen om je gevel of voordeur op te fleuren, dan ben je bij Mijnnaamplaat.nl aan het juiste adres. Wij bieden een assortiment van verschillende huisnummers van natuursteen, van klassieke Belgisch hardstenen huisnummers tot stijlvolle leisteen huisnummers.

Voordelen van huisnummers natuursteen van Mijnnaamplaat.nl

Een van de grootste voordelen van onze huisnummers van natuursteen is dat het een uniek natuurproduct is. Elke plaat is uniek en heeft zijn eigen unieke kenmerken en kleuren. Natuursteen heeft een tijdloze uitstraling en past bij iedere gevel of voordeur. Daarnaast hebben onze huisnummers van natuursteen geen onderhoud nodig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen of opknappen van het huisnummer.

Een ander voordeel van onze huisnummers van natuursteen is de klassieke uitstraling. De inscriptie van de huisnummers wordt met laser aangebracht, waardoor het een moderne touch krijgt. Hierdoor krijgt het huisnummer een stijlvolle en elegante uitstraling die perfect past bij moderne woningen en oude panden.

Onze huisnummers van natuursteen zijn duurzaam en blijven in topconditie.

Natuursteen is bestand tegen weer en wind en blijft jarenlang mooi. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van het huisnummer op korte termijn.
Verschillende steensoorten
Bij Mijnnaamplaat.nl bieden we huisnummers van natuursteen aan in twee verschillende steensoorten: Belgisch hardsteen en leisteen. Beide steensoorten hebben hun eigen kenmerken en voordelen.

Belgisch hardsteen huisnummers

Belgisch hardsteen is een kalksteen die al eeuwenlang wordt gebruikt voor bouwwerken. Het is een populaire steensoort vanwege de natuurlijke uitstraling en de duurzaamheid. Belgisch hardsteen heeft een grijze kleur met lichte en donkere aders en is geschikt voor zowel moderne als oude panden.

Onze Belgisch hardsteen huisnummers hebben een prachtige blauwgrijze kleur en zijn afgewerkt met een lasergravure. Door de gravure krijgt het huisnummer een moderne en stijlvolle uitstraling. De huisnummers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen eventueel worden voorzien van letters.

Uniek natuurproduct

Een huisnummer van natuursteen is een prachtig en uniek product. Elke plaat is anders en heeft zijn eigen karakteristieken. De natuurlijke uitstraling van de steen geeft een warme en klassieke sfeer aan de gevel of voordeur. Bij Mijnnaamplaat.nl hebben we verschillende soorten natuursteen waaruit je kunt kiezen voor jouw huisnummer. Zo hebben we bijvoorbeeld Belgisch hardsteen, een natuursteen met een prachtige blauwgrijze kleur en een karakteristieke uitstraling. Maar ook leisteen is een mooie optie, met zijn donkere kleur en bijzondere textuur.

Geen onderhoud nodig

Een groot voordeel van onze huisnummers van natuursteen is dat ze geen onderhoud nodig hebben. De steen is van nature bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft dus in topconditie. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je huisnummer zonder dat je er omkijken naar hebt.
Klassieke uitstraling in een nieuw jasje
Onze huisnummers van natuursteen hebben een klassieke uitstraling, maar zijn toch helemaal van deze tijd. Door middel van laserinscriptie wordt het huisnummer of de tekst op de steen gegraveerd, wat zorgt voor een strak en modern effect. Hierdoor passen onze huisnummers van natuursteen perfect bij zowel moderne als klassieke woningen.

Huisnummer A, B of C toevoegen

Naast huisnummers bieden wij nu ook de mogelijkheid om de letters A, B of C toe te voegen aan jouw huisnummer. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je huisnummer combineren met de initialen van je naam of de eerste letter van de straatnaam. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan jouw huisnummer en maakt het nog unieker.

Leisteen huisnummers

Leisteen is een donkere natuursteen met een bijzondere textuur. Deze steensoort wordt veel gebruikt voor het maken van huisnummers vanwege zijn unieke uitstraling. Bij Mijnnaamplaat.nl hebben we verschillende leisteen huisnummers in ons assortiment, waaronder de standaard uitvoering met een witte gravure en de variant met een zwarte gravure.

Maatwerk oplossingen

Heb je een afwijkende wens of vraag over de huisnummers van Mijnnaamplaat? Dan kunt je altijd contact opnemen met het team van Mijnnaamplaat. We denken graag met je mee over een maatwerk oplossing die perfect past bij uw wensen. Je kunt ons bereiken via info@mijnnaamplaat.nl.

Huisnummers van Mijnnaamplaat zijn niet alleen een mooie toevoeging aan de gevel of voordeur van uw woning, maar ook een duurzame keuze. Het gebruik van natuursteen zorgt voor een tijdloze uitstraling en zorgt ervoor dat het huisnummer jarenlang meegaat zonder enige vorm van schade.