• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Huisnummers hout / huisnummerborden van hout

Houten huisnummers stralen een natuurlijke charme en warmte uit, waardoor ze een prachtige toevoeging zijn aan uw gevel of voordeur. Bij Mijnnaamplaat.nl begrijpen we het belang van kwaliteit en esthetiek als het gaat om huisnummerborden van hout. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment. Denk aan een hout huisnummer naar wens of een hout huisnummer bordje.

Onze huisnummers hout zijn vervaardigd uit gecertificeerd FSC verantwoord hout, wat betekent dat u een duurzame keuze maakt voor uw huisnummer. We gebruiken robuuste en harde houtsoorten, zoals weerbestendig teakhout, om ervoor te zorgen dat uw huisnummer bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en langdurige blootstelling aan de elementen.

Een ander voordeel van onze huisnummers hout is de onzichtbare bevestiging. We begrijpen dat u wilt dat uw huisnummer er naadloos uitziet en geen storende bevestigingsmiddelen zichtbaar zijn. Daarom zorgen we ervoor dat de bevestiging op een discrete manier wordt gedaan, zodat uw huisnummer mooi en strak op zijn plaats blijft.

Wat zijn de voordelen van huisnummers hout van MijnNaamplaat.nl?

✓   Gecertificeerd FSC verantwoord hout
✓   Robuuste en harde houtsoorten. (weerbestendig) Teakhout 
✓   Met onzichtbare bevestiging
✓   De beste kwaliteit en hoogwaardige bewerking

Huisnummer hout materiaal

Onze houten huisnummers zijn gemaakt van hoogwaardig massief teakhout en worden vervaardigd met behulp van geavanceerde snijlaser technologie. Deze innovatieve methode zorgt ervoor dat de vorm van jouw huisnummer nauwkeurig wordt uitgesneden, met een perfecte afwerking als resultaat.

Bij het fabricageproces van onze houten huisnummers wordt de lasermachine ook gebruikt om de gewenste opdruk te markeren. Zodra de vorm van het huisnummer is uitgesneden, wordt de lasermachine geconfigureerd om de juiste opdruk op het hout te plaatsen. Dit zorgt voor een heldere en duidelijke weergave van het huisnummer, waardoor het gemakkelijk leesbaar is voor bezoekers en postbezorgers.

Voor onze losse varianten van houten huisnummers wordt het hout in het gewenste karakter gesneden. Dit betekent dat we het teakhout zorgvuldig bewerken om de gewenste vorm en stijl van het huisnummer te creëren. Of je nu kiest voor een strak en modern lettertype of juist voor een meer traditionele en sierlijke stijl, we zorgen ervoor dat het hout met de grootste precisie wordt gesneden om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap: Uw huisnummer perfect vervaardigd bij Mijnnaamplaat.nl!

Bij Mijnnaamplaat.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap bij het vervaardigen van onze huisnummers. We maken gebruik van geavanceerde snijlaser technologie om ervoor te zorgen dat elk huisnummer met uiterste precisie wordt uitgesneden en de gewenste opdruk duidelijk wordt gemarkeerd.

Of je nu kiest voor elegante schrijfletters of juist voor robuuste tegels met uitgesneden cijfers, je kunt erop vertrouwen dat jouw huisnummer met de grootste zorg en aandacht wordt vervaardigd.

Onze geavanceerde snijlaser maakt het mogelijk om de meest complexe ontwerpen en details te realiseren. Hierdoor kunnen we huisnummers creëren die voldoen aan jouw specifieke voorkeuren en stijl. Of je nu een modern en strak ontwerp wilt of juist een meer klassieke en traditionele uitstraling verkiest, wij kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte materialen. We werken met duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor blijven onze huisnummers lang mooi en zijn ze bestand tegen slijtage en vervaging.

Afwijkende maat of design?

Heeft u specifieke wensen of wilt u een afwijkende maat of design voor uw huisnummer? Geen probleem! Bij Mijnnaamplaat.nl bieden we ook maatwerkopdrachten en kunnen we aan uw speciale aanvraag voldoen. Of het nu gaat om een andere maat, een specifiek lettertype, een unieke illustratie of een alternatieve bevestigingsmethode, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op via info@mijnnnaamplaat.nl en wij helpen u graag verder met uw gepersonaliseerde huisnummer van hout.

Veelgestelde vragen over Houten Huisnummers van Mijnnaamplaat.nl:

1. Zijn de houten huisnummers van Mijnnaamplaat.nl duurzaam?

Ja, absoluut. Onze houten huisnummers worden vervaardigd uit gecertificeerd FSC verantwoord hout, wat betekent dat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. We gebruiken robuuste houtsoorten, zoals weerbestendig teakhout, om ervoor te zorgen dat de huisnummers bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en langdurige blootstelling aan de elementen.

2. Hoe wordt de bevestiging van de houten huisnummers gedaan?

Wij begrijpen het belang van een naadloze uitstraling. Daarom zorgen we voor onzichtbare bevestiging, zodat er geen storende bevestigingsmiddelen zichtbaar zijn. Uw huisnummer blijft mooi en strak op zijn plaats.

3. Van welk materiaal zijn de houten huisnummers gemaakt?

Onze houten huisnummers zijn gemaakt van hoogwaardig massief teakhout. We gebruiken geavanceerde snijlaser technologie om de vorm nauwkeurig uit te snijden en de gewenste opdruk helder en duidelijk te markeren.

4. Zijn de huisnummers gemakkelijk leesbaar?

Ja, de gebruikte snijlaser technologie zorgt voor een heldere en duidelijke weergave van het huisnummer. Dit maakt het gemakkelijk leesbaar voor bezoekers en postbezorgers.

5. Biedt Mijnnaamplaat.nl ook maatwerkopdrachten aan voor houten huisnummers?

Absoluut! Als u specifieke wensen heeft, zoals een afwijkende maat, een specifiek lettertype, een unieke illustratie, of een alternatieve bevestigingsmethode, neem dan contact met ons op via info@mijnnnaamplaat.nl. We staan klaar om aan uw gepersonaliseerde behoeften te voldoen.

6. Hoe wordt de kwaliteit van de huisnummers gewaarborgd?

Bij Mijnnaamplaat.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap. We maken gebruik van geavanceerde snijlaser technologie om ervoor te zorgen dat elk huisnummer met uiterste precisie wordt uitgesneden en de gewenste opdruk duidelijk wordt gemarkeerd. Daarnaast werken we met duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

7. Hoe kan ik een bestelling plaatsen voor een houten huisnummer bij Mijnnaamplaat.nl?

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website www.mijnnnaamplaat.nl. Kies het gewenste huisnummer, selecteer eventuele opties, voeg het toe aan uw winkelwagen en volg het bestelproces. Voor maatwerkopdrachten kunt u contact met ons opnemen via info@mijnnnaamplaat.nl.