• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Aluminium plaat op maat / aluminium maatwerk

Aluminium is een zeer licht materiaal (slechts eenderde van het gewicht van staal of brons), maar even slijtvast en bestendig tegen corrosie. Daarom wordt het veel gebruikt voor toepassingen in en rond het huis en in de bouw. Het oogt zakelijke en minimalistisch. Ideaal voor mensen met een "no-nonsense" smaak of in een zakelijke omgeving, zoals een kantoor.
Een aluminium naamplaat op maat bestel je eenvoudig met onze maatwerktool. Deze is in het leven geroepen om heel gemakkelijk elke denkbare maat te kunnen bestellen.
Wil je eerst een proefdruk zien? We kunnen vanaf een orderbedrag van 50 euro een layout ter goedkeuring naar je mailen.

Zelf ontwerpen

Wil je een Aluminium plaat op maat zelf ontwerpen? Creëer een persoonlijk ontwerp met je familienaam, de voornamen van je gezinsleden en/of het huisnummer. Je bent hier natuurlijk helemaal vrij in. Begin het ontwerp door op de knop “Start je ontwerp” te klikken en pas het voorbeeld geheel aan je eigen wensen aan. Wij maken ook eventueel een ontwerp voor je. Gebruik hiervoor de "bestellen zonder ontwerpen" tool. Pas nadat jouw ontwerp helemaal naar je zin en smaak is, voeg je het product toe aan je winkelwagen.

Hulp nodig

Kom je er niet uit?  Wanneer je vragen hebt, laat het ons dan gerust weten door het contactformulier in te vullen. Wij leveren maatwerk, dus mocht er iets niet mogelijk zijn in de editor, dan kun je ons ook altijd mailen of bellen.

Mijnnaamplaat maakt alles in de eigen werkplaats, waardoor er snel geschakeld kan worden. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. We staan vijf dagen in de week voor je klaar om te helpen met het ontwerp of je vragen te beantwoorden. We helpen je graag! Je kunt ons bereiken op werkdagen van 8:00 tot 17:00, verdere info vind je op onze klantenservice pagina.

Levering

Jouw naamplaat wordt binnen 2 - 5 werkdagen gratis door ons verzonden met PostNL. Verzending via DHL is, tegen betaling van de verzendkosten, ook mogelijk. Gewoon even aanklikken tijdens het bestelproces. In dat geval wordt je bestelling binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd. Een DHL bestelling kun je volgen met track & trace.

Onderhoud:

Om je aluminium naambord schoon te houden, adviseren we om deze éénmaal per kwartaal af te nemen met een RVS onderhoudsolie en dit met een zachte doek (in de slijprichting) in te wrijven.

Aluminium corrodeert wel als het in aanraking komt met zuurstof, maar de oxidehuid die hierbij gevormd wordt, is egaal en gesloten zodat het onderliggende materiaal niet meer verder kan corroderen. Door inwerking van lucht in combinatie met vocht kan dit corrosieproces echter wel verdergaan, men spreekt dan van "witroest". Deze aanslag is simpel te verwijderen met een speciale alu reiniger. Dit zal de witroest van het RVS doen verdwijnen en laat een beschermlaagje achter. Gebruik SVP geen schurende middelen!

Montage

De bevestigingsset bestaat uit schroeven en dopjes. Je schroeft de schroef in het dopje (vrouwtjes) tegen de muur. Daarna kun je de mannetjes (die aan de achterkant van uw bord bevestigd zijn) daarin klikken. Let op, deze moeten dus wel exact op de juiste plek zitten! Dit kan door uit te meten of door de mannetjes aan de achterzijde van uw bord te markeren (marker/lippenstift/krijt) en een afdruk te maken op de muur. Dan zie je precies waar de gaatjes moeten komen. Komt je er onverhoopt toch niet uit? Stuur ons dan een mailtje.