• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Houten naamborden: stijlvol en duurzaam

Een houten naambord van MijnNaamplaat.nl is een stijlvolle en duurzame keuze voor het markeren van uw huis of bedrijfspand. Deze klassieke naamplaten hebben een moderne twist gekregen door nieuwe coatingsoorten die voor een nog mooiere afwerking zorgen. De borden zijn verkrijgbaar met alleen een huisnummer of met een combinatie van tekst en huisnummer.
Onderhoud van houten naamborden

Om ervoor te zorgen dat uw houten naamplaat er jarenlang mooi uit blijft zien, is het belangrijk om het bord regelmatig te onderhouden. De naamplaten zijn gemaakt van kwalitatief hout en voorzien van een beschermende coating. Om deze coating in goede staat te houden, dient u het bord maandelijks in te smeren met een dun laagje vaseline. Dit zorgt ervoor dat water wordt afgestoten en de plaat geen water kan opzuigen. Let er wel op dat u het oppervlak van het bord niet beschadigt. Bij gaten of krassen kan er namelijk water onder de coating komen, wat kan leiden tot beschadiging van het hout.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij het kiezen van een houten naambord met gekleurde coating is duurzaamheid een belangrijk aspect. MijnNaamplaat.nl verwerkt alleen Europees gecertificeerd hout, wat betekent dat de herkomst van het hout bekend is en de kwaliteit kan worden gewaarborgd. Door te kiezen voor een naamplaat van duurzaam gekweekt hout draagt u bij aan het behoud van onze bossen en natuurlijke hulpbronnen.

Customized houten naamborden

Een houten naambord is niet alleen functioneel, maar kan ook een persoonlijke touch geven aan uw huis of bedrijfspand. Bij MijnNaamplaat.nl heeft u de mogelijkheid om uw naamplaat te personaliseren met uw eigen tekst, logo of afbeelding. Hierdoor krijgt uw naambord een uniek karakter en kunt u het helemaal aanpassen aan uw eigen stijl en wensen.

Verschillende kleuren en maten

Naast het personaliseren van uw naamplaat heeft u bij MijnNaamplaat.nl ook de keuze uit verschillende kleuren en maten. Zo kunt u het bord helemaal afstemmen op uw eigen voorkeuren en past het perfect bij de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Bovendien zijn de naamplaten verkrijgbaar in verschillende lettertypen en stijlen, zodat u altijd een bord kunt kiezen dat bij uw smaak en stijl past.

Een houten naambord van MijnNaamplaat.nl is een duurzame en stijlvolle keuze voor het markeren van uw huis of bedrijfspand. Door te kiezen voor duurzaam gekweekt hout draagt u bij aan het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen en door het personaliseren van uw naamplaat geeft u het een persoonlijke touch. Vergeet niet om uw naamplaat regelmatig te onderhouden door het maandelijks in te smeren met een dun laagje vaseline om de coating in goede staat te houden. Bij MijnNaamplaat.nl heeft u bovendien de mogelijkheid om uw naamplaat te personaliseren met uw eigen tekst, logo of afbeelding, zodat het helemaal past bij uw smaak en stijl.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke houten naamplaat met alleen een huisnummer, of juist een persoonlijke naamplaat met uw eigen tekst en afbeelding, bij MijnNaamplaat.nl vindt u een ruim assortiment aan houten naamplaten in verschillende kleuren, maten en stijlen. Al onze naamplaten worden gemaakt van duurzaam gekweekt Europees hout en zijn voorzien van een beschermende coating voor een lange levensduur.

Geweldige Kwaliteit & Service

Bij MijnNaamplaat.nl staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij leveren niet alleen hoogwaardige houten naamplaten, maar ook een uitstekende klantenservice en snelle levering. Bovendien bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten, zodat u zeker weet dat u een naamplaat van de hoogste kwaliteit ontvangt.

Kortom, bent u op zoek naar een duurzame en stijlvolle naamplaat voor uw huis of bedrijfspand, dan is een houten naambord van MijnNaamplaat.nl de perfecte keuze. Personaliseer uw naamplaat met uw eigen tekst en afbeelding en geef het een unieke uitstraling die perfect bij u past. Bestel vandaag nog uw houten naamplaat bij MijnNaamplaat.nl en geniet van een snelle levering en uitstekende service.

Wat zijn de voordelen van een houten naambord met coating?

  • Zelf te ontwerpen in de ontwerpstudio
  • Bescherming met vaseline
  • Verdiept gegraveerd
  • Klassieke stijl

Ook hebben we gegraveerde boomschijven en scheepsplanken. in de ontwerpstudio kunt u eenvoudig tekst toevoegen, vergroten of veranderen. Dit is mogelijk in de optie "Zelf ontwerpen" hier kunt u zelf uw product opmaken en de verschillende karakteristieken selecteren.

De borden zijn leverbaar met alleen een huisnummer of voorzien met een tekst en huisnummer.