• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw huis een rustieke uitstraling te geven, dan zijn houten naamborden een uitstekende keuze. Er zijn verschillende soorten hout beschikbaar, waaronder teakhout, bamboe, gekleurd hout, scheepsplanken, boomschijf en zelfs huisnummers. Hieronder hebben we de verschillende soorten naambordjes van hout voor u op een rijtje gezet.

Teakhouten naambordjes: elegantie en duurzaamheid

Breng een vleugje tijdloze elegantie in uw huis met houten naamborden. De warme kleur en prachtige nerf van teakhout creëren een stijlvolle uitstraling die de aandacht trekt. Bovendien is teakhout buitengewoon duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor uw naambordje jarenlang zijn schoonheid behoudt.

Bamboe naambordjes: milieuvriendelijk en modern

Kies voor een milieuvriendelijke en eigentijdse optie met bamboe naambordjes. Bamboe is een snelgroeiende plant, wat het een duurzame keuze maakt. Het lichte hout en het gladde oppervlak geven uw naambordje voordeur een moderne uitstraling die perfect past bij hedendaagse interieurs.

Gekleurde houten naambordjes: levendigheid en variatie

Breng levendigheid en persoonlijkheid in uw woning met gekleurde houten naambordjes. Deze bordjes kunnen in verschillende kleuren worden geverfd, waardoor u de mogelijkheid heeft om een bordje te kiezen dat perfect aansluit bij de kleur van uw huis of tuin. Gekleurd hout voegt ook een speels effect toe, waardoor uw naambordje een echte blikvanger wordt.

Huisnummerbordjes: praktisch en stijlvol

Kies voor praktisch gebruiksgemak en tijdloze stijl met houten naamborden. Deze bordjes bevatten alleen het huisnummer en hebben daardoor een strakke en minimalistische uitstraling. U kunt kiezen uit diverse stijlen en materialen, zodat u altijd een bordje vindt dat perfect bij uw huis past.

Geef uw boot een maritiem meesterwerk met scheepsplanken van Mijnnaamplaat

Met een scheepsplank van Mijnnaamplaat krijgt uw boot niet alleen een unieke identiteit, maar ook een visueel meesterwerk. Elk detail wordt met zorg vervaardigd, waardoor uw naambord een eerbetoon wordt aan de grootsheid van de zee. Of u nu een trotse kapitein bent die de naam van zijn schip wil eren of een gepassioneerde zeiler die op zoek is naar een opvallend element, scheepsplanken van Mijnnaamplaat tillen uw boot naar een hoger niveau.

Boomschijf naambordjes: natuurlijk en authentiek

Breng de schoonheid van de natuur in uw huis met boomschijf naambordjes. Deze bordjes zijn gemaakt van hout dat afkomstig is van een boom, waardoor elk bordje uniek is. De natuurlijke uitstraling en de vorm, die afhankelijk is van de oorspronkelijke boom, voegen een authentiek karakter toe aan uw woning.

Kortom, er is een overvloed aan keuzemogelijkheden als het gaat om houten naamborden. Elk type heeft zijn eigen unieke uitstraling en voegt een speciaal tintje toe aan uw huis. Of u nu kiest voor de tijdloze elegantie van teakhout, de milieuvriendelijkheid van bamboe, de levendigheid van gekleurd hout, de strakke stijl van huisnummerbordjes of de natuurlijke charme van boomschijf naambordjes, uw keuze zal uw huis transformeren tot een unieke en betoverende omgeving.