• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Bij MijnNaamplaat hebben we een mooi betonnen huisnummer, dat speciaal voor jou op maat gemaakt kan worden. Dit betekent dat je volledige controle hebt over het ontwerp van het huisnummerbord. Een klassiek of modern ontwerp betonnen huisnummer? Wij kunnen aan al je wensen voldoen. Door je huisnummer te personaliseren, creëer je een uniek element dat jouw huis onderscheidt van andere woningen in de buurt. Start direct en bestel de betonnen huisnummers bij MijnNaamplaat!

De duurzaamheid van beton

Beton staat niet alleen bekend om zijn tijdloze uitstraling, maar ook om zijn duurzaamheid. Betonnen huisnummers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze niet vervagen of beschadigd raken door regen, sneeuw of zonlicht. Regen, wind, felle zon of strenge vorst kunnen deze huisnummerborden niet deren!

Je kunt erop vertrouwen dat je betonnen huisnummer jarenlang mooi en leesbaar blijft, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Bovendien kunnen deze huisnummers ook gerecycled worden, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Stijlvol ontwerp

Met betonnen huisnummers heb je veel maatwerk opties. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, groottes en vormen om het huisnummer te vinden dat perfect bij jouw persoonlijke stijl en die van je huis past. Ook het installeren van dit soort huisnummers is eenvoudig en vereist geen professionele installateur. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen en instructies kun je het zelf doen. Dit bespaart niet alleen geld, maar geeft ook een gevoel van voldoening dat je iets persoonlijks hebt toegevoegd aan je huis!

Bestel jouw betonnen huisnummer vandaag nog bij MijnNaamplaat!

Opties voor personalisatie

Wist je dat we verschillende personalisatie opties aanbieden voor onze betonnen huisnummers? Je kunt het gewenste lettertype kiezen, variërend van strakke moderne letters tot elegante sierletters. Op deze manier kun je het huisnummerbord aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren. Kies je voor een klassieke grijstint voor het betonnen huisnummer, een warme aardetint of een opvallende felle kleur? De keuze is aan jou. Zo kun je jouw nieuwe huisnummer perfect laten aansluiten bij de kleuren van je huis.

Andere materialen dan betonnen huisnummers

Als je op zoek bent naar iets anders dan beton, hebben we op onze website een aantal andere materialen waaruit je kunt kiezen. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en voorkeuren! Daarom bieden we houten huisnummers, RVS huisnummers, cortenstaal huisnummers en nog veel meer!

Hout of toch roestvrij staal?

Een populair alternatief voor een betonnen huisnummer is hout. Houten huisnummers zien er warm en natuurlijk uit en passen goed bij een landelijke of rustieke stijl. En als je op zoek bent naar iets moderns en strakkers, dan is roestvrij staal misschien wel dé juiste keuze voor jou. Je kunt ook kiezen voor een roestvrijstalen naambord, die er strak en professioneel uitzien en goed passen bij een eigentijdse woninginrichting. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en uiteraard volledig te personaliseren!

Winkelmand