• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Huisnummers metaal / huisnummer rvs

Een huisnummer RVS is niet alleen praktisch, maar kan ook de uitstraling van een woning verbeteren. Een huisnummer van hoge kwaliteit kan een blijvende indruk achterlaten op bezoekers en voorbijgangers. Metalen huisnummers en RVS huisnummers zijn een tijdloze keuze die op elke woning passen. MijnNaamplaat.nl biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige huisnummers van metaal en RVS aan. In dit artikel bespreken we de voordelen van deze huisnummers en de verschillende soorten metaal waaruit ze vervaardigd zijn.

Voordelen van RVS huisnummers en metalen huisnummers van MijnNaamplaat.nl

Huisnummers van MijnNaamplaat.nl hebben verschillende voordelen. Ten eerste zijn de huisnummers van RVS en metaal gefabriceerd van hoogwaardige materialen en hebben ze een tijdloos design. Ze passen op elke woning en blijven er jarenlang mooi uitzien.

Daarnaast is een huisnummer van MijnNaamplaat.nl van RVS vrijwel onderhoudsvrij. Roestvrij staal is namelijk zeer duurzaam en bestand tegen corrosie en andere vormen van aantasting. Hierdoor blijft het huisnummer er jarenlang als nieuw uitzien en hoeft het niet vaak vervangen te worden.

Een ander voordeel van een huisnummer van MijnNaamplaat.nl is de blinde bevestiging. Hierdoor zijn er geen zichtbare schroeven of andere bevestigingsmiddelen zichtbaar, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Bij MijnNaamplaat.nl worden de huisnummers ook gratis verzonden en kun je zelfs een gratis proefdruk aanvragen.

Tot slot biedt MijnNaamplaat.nl de mogelijkheid om toevoegingen zoals A, B of C aan het huisnummer toe te voegen. Dit is handig voor bijvoorbeeld duplexwoningen, waarbij twee huisnummers op één adres nodig zijn.

  • Roestvrij staal (weinig onderhoud nodig)  
  • Blinde bevestiging, gratis verzonden en gratis proefdruk
  • Gratis verzonden
  • Tijdloos design

Verschillende soorten metaal

MijnNaamplaat.nl biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende materialen voor huisnummers. Zo zijn er huisnummers van messing, RVS en aluminium beschikbaar.

Messing huisnummers hebben een klassieke uitstraling en worden vaak gekozen voor monumentale panden. Messing is een geelkoperlegering en heeft een warme uitstraling. Het nadeel van messing is dat het na verloop van tijd kan oxideren en verkleuren. Dit kan echter ook als een voordeel worden gezien, aangezien dit het materiaal een authentieke uitstraling geeft.

RVS huisnummers zijn de meest duurzame optie. RVS staat voor roestvrij staal en is zeer sterk en bestand tegen corrosie. Het materiaal heeft een moderne uitstraling en past op vrijwel elke woning. Een RVS huisnummer heeft weinig onderhoud nodig en blijft er jarenlang als nieuw uitzien.

Aluminium huisnummers zijn lichtgewicht en hebben een strakke uitstraling. Aluminium is een zeer sterk en duurzaam materiaal en kan tegen verschillende weersomstandigheden. Het is echter wel gevoelig voor krassen en beschadigingen, waardoor het materiaal na verloop van tijd kan slijten.

Bij het kiezen van het materiaal voor een huisnummer is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de woning en de persoonlijke smaak. Een huisnummer moet passen bij de uitstraling van de woning en een meerwaarde bieden aan het exterieur.

Het bestellen van een huisnummer bij MijnNaamplaat.nl

Huisnummers kopen bij ons, waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Bij MijnNaamplaat.nl is het bestellen van een huisnummer eenvoudig en snel. Er kan gekozen worden uit verschillende materialen, kleuren, afmetingen en lettertypen. Bij MijnNaamplaat.nl wordt het huisnummer vaak gratis verzonden en is er een snelle levering. De meeste huisnummers worden geleverd met een blinde bevestiging, zodat er geen zichtbare schroeven of andere bevestigingsmiddelen zichtbaar zijn.

Een huisnummer van RVS of metaal is een tijdloze en duurzame keuze die op elke woning past. RVS huisnummers zijn vrijwel onderhoudsvrij en blijven er jarenlang als nieuw uitzien. Messing huisnummers hebben een klassieke uitstraling en geven de woning een warme uitstraling. Aluminium huisnummers zijn lichtgewicht en hebben een strakke uitstraling. Het bestellen van een huisnummer bij MijnNaamplaat.nl is eenvoudig en snel, en er is een ruime keuze aan materialen, kleuren en afmetingen. Door een huisnummer te bestellen bij MijnNaamplaat.nl geef je de woning net dat beetje extra uitstraling en maak je het plaatje compleet.

Klantenservice