• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Unieke geboortebordjes om de geboorte van uw kindje te vieren

Bent u op zoek naar een uniek kraamcadeautje om de geboorte van een kindje te vieren? Dan zijn de geboortebordjes van Mijnnaamplaat de perfecte oplossing. Met onze geboortebordjes kunt u op een bijzondere manier de geboorte van uw kindje delen met vrienden en familie. Elk geboortebordje is speciaal ontworpen en op maat gemaakt, waardoor het een persoonlijk en betekenisvol geschenk is. Lees verder om meer te ontdekken over onze geboortebordjes.

Eenvoudig te bestellen en op maat gemaakt

Eenvoudig bestelproces: Bij Mijnnaamplaat streven we ernaar om het bestellen van onze geboortebordjes zo eenvoudig mogelijk te maken. Het proces is snel en moeiteloos, zodat u zonder gedoe kunt genieten van uw unieke kraamcadeau. U begint door een design te kiezen uit de diverse opties die onze ontwerpers hebben gemaakt. Vervolgens vult u alle gewenste gegevens in, zoals de naam, geboortedatum en eventueel andere informatie zoals het gewicht en de lengte van de baby. U heeft ook de mogelijkheid om het aantal bordjes te selecteren.

Maatwerk voor een persoonlijke touch

Bij Mijnnaamplaat geloven we in het creëren van unieke en persoonlijke geboortebordjes. Daarom worden al onze bordjes op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw wensen. U kunt het ontwerp aanpassen aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Onze lasermarkeermachine zorgt voor een nauwkeurige gravure op hoogwaardig blank hout. De tekst en afbeeldingen die in het bordje worden gelaserd, zijn onuitwisbaar, waardoor uw geboortebordje een blijvende herinnering is voor de toekomst.

Hoogwaardige kwaliteit en onuitwisbare gravures

Kwaliteit en duurzaamheid: Bij Mijnnaamplaat hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Onze geboortebordjes worden gemaakt van hoogwaardig blank hout, dat niet alleen een natuurlijke uitstraling heeft, maar ook duurzaam en langdurig is. We streven ernaar om bordjes te leveren die aan de hoogste standaarden voldoen, zodat ze een leven lang meegaan.

Onuitwisbare gravures: De tekst en afbeeldingen op onze geboortebordjes worden met precisie en vakmanschap ingelaserd. Hierdoor ontstaat een diepe en duidelijke gravure die niet vervaagt of uitgewist kan worden. U kunt er zeker van zijn dat het geboortebordje een blijvende herinnering zal zijn aan de speciale gebeurtenis van de geboorte van uw kindje.

Snelle levering met track en trace-optie

Verzendingsopties: Bij Mijnnaamplaat streven we naar een snelle en betrouwbare levering van onze geboortebordjes. Daarom bieden we u de keuze uit verzending via standaard PostNL of DHL. Als u kiest voor DHL, profiteert u van een snelle levering met de mogelijkheid om uw zending te volgen via track en trace. Zo kunt u snel genieten van uw unieke geboortebordje en deze delen met vrienden en familie.

Bij Mijnnaamplaat kunt u terecht voor unieke en persoonlijke geboortebordjes om de geboorte van uw kindje te vieren. Onze bordjes worden op maat gemaakt en zijn van hoogwaardige kwaliteit met onuitwisbare gravures. Het bestelproces is eenvoudig en we bieden snelle levering met track en trace-optie. Bestel nu uw geboortebordje bij Mijnnaamplaat en maak van de geboorte van uw kindje een bijzondere herinnering!