• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Veiligheidspictogrammen Arbowet / ISO 3864

MijnNaamplaat, de specialist op het gebied van grafische productie, biedt een breed scala aan producten, waaronder naamborden, huisnummers en accessoires. Wij zijn ook gespecialiseerd in het produceren van veiligheidspictogrammen. In dit artikel zullen we de voordelen van onze veiligheidspictogrammen en de bijbehorende certificeringen nader toelichten.

Voordelen van veiligheidspictogrammen van Mijnnaamplaat.nl

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding: Bij Mijnnaamplaat.nl streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten.
  • ISO 3864 en 7010 gecertificeerde pictogrammen: Onze veiligheidspictogrammen voldoen aan de ISO 3864 en ISO 7010 normen, wat garant staat voor internationale kwaliteitsstandaarden.
  • Beschikbaar als bord of sticker, ook maatwerk is mogelijk: Onze veiligheidspictogrammen zijn verkrijgbaar als borden of stickers en kunnen zelfs op maat worden gemaakt om aan specifieke behoeften te voldoen.
  • Gratis verzending en verkrijgbaar in elke gewenste maat: We bieden gratis verzending van onze veiligheidspictogrammen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je precies kunt krijgen wat je nodig hebt.

Aanvraag op maat

Bij Mijnnaamplaat.nl hebben we volledige controle over het productieproces, waardoor we moeiteloos kunnen voldoen aan speciale verzoeken. We zetten jouw wensen eenvoudig om naar het gewenste product. Dankzij onze eigen werkplaats kunnen we een optimale prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

ISO-3864 certificering

Onze pictogrammen voldoen aan de ISO-3864, de Europese norm voor veiligheidstekens. Deze norm legt internationale standaarden vast voor veiligheidstekens op werkplekken en openbare voorzieningen. Het gebruik van grafische illustraties helpt taalbarrières te overwinnen.

Veiligheidsborden

Onze veiligheidsborden zijn verkrijgbaar in twee materiaalsoorten. Kleine borden worden standaard geproduceerd van geschuimd PVC, terwijl de grotere borden vanaf 60×45 cm gemaakt worden van aluminium met een kunststof kern. Ons assortiment omvat onder andere brandpictogrammen en pictogrammenborden.

Binnen ons assortiment vallen onder andere brandpictogrammen en pictogrammenborden.

Veiligheidsstickers

Onze veiligheidsstickers zijn vervaardigd van hoogwaardig vinylfolie. Vinylfolie is zeer weerbestendig en behoudt zijn kleur, zelfs bij blootstelling aan de elementen. Het wordt vaak gebruikt voor autobelettering en wrapping, en behoudt zelfs in de wasstraat zijn kwaliteit.

Veiligheidssymbolen kunnen zowel op een bord als op vinylfolie worden afgedrukt. Met vinylfolie kun je de pictogrammen vrijwel overal opplakken: je kunt een bord vastschroeven, kitten of bevestigen met zelfklevend tape.

ISO 7010 certificering

ISO 7010 is een norm van de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) voor grafische gevarensymbolen op gevaren- en veiligheidsborden. Binnen de Europese Unie fungeert deze norm als referentie voor de standaardisatie van veiligheidspictogrammen en symbolen. Dit zorgt ervoor dat alle pictogrammen in alle lidstaten uniform zijn en begrijpelijk voor alle inwoners.

Met de veiligheidspictogrammen van Mijnnaamplaat.nl ben je verzekerd van gecertificeerde kwaliteit en heldere visuele communicatie op het gebied van veiligheid.

Winkelmand