Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Met een diepe toewijding aan hoogwaardige materialen en een meticuleuze aandacht voor detail presenteren wij deze marmeren gedenkplaten in verschillende prachtige soorten marmer, elk met zijn eigen unieke karakter. Of het nu de diepzwarte pracht van Nero Marquina is, de majestueuze uitstraling van Dark Emperador, het weelderige groen van Verde Guatemala, de dieprode pracht van Rosso Levanto, de warme crèmekleurige elegantie van Crema Marfil, of de heldere zuiverheid van Blanco Ibiza, elke variant biedt een subtiel en uniek eerbetoon aan degenen die we liefhebben en koesteren.

Marmerpracht in Verscheidenheid

1. Nero Marquina

Nero Marquina marmer staat bekend om zijn diepe zwarte kleur met opvallende witte aders. Het contrasteert prachtig en geeft de gedenkplaat een tijdloze uitstraling.

2. Dark Emperador

Dark Emperador marmer, afkomstig uit Spanje, kenmerkt zich door zijn diepe bruine kleur met lichte aders. Het straalt een ingetogen elegantie uit, waardoor het een gewilde keuze is voor gedenkplaten.

3. Verde Guatemala

Verde Guatemala marmer is uniek met zijn levendige groene tinten. Het brengt een vleugje natuurlijke pracht naar de gedenkplaat en symboliseert de voortdurende cyclus van het leven.

4. Rosso Levanto

Rosso Levanto marmer, met zijn rijke rode kleur en aders, staat symbool voor liefde en passie. Het voegt warmte toe aan de gedenkplaat en geeft een gevoel van toewijding.

5. Crema Marfil

Crema Marfil marmer straalt een zachte, crèmekleurige pracht uit. Het biedt een kalme en serene uitstraling, waardoor het een perfecte keuze is voor diegenen die streven naar rust en sereniteit.

6. Blanco Ibiza

Blanco Ibiza marmer, met zijn heldere witte tint, belichaamt zuiverheid en elegantie. Het brengt een gevoel van verfijning en frisheid met zich mee, waardoor het een tijdloze keuze is voor gedenkplaten. Het rustgevende karakter van Blanco Ibiza symboliseert een vredige herinnering en een blijvende eerbetuiging.

Afmeting en Constructie

Met een afmeting van 300 x 150 x 10 mm biedt deze gedenkplaat voldoende ruimte voor een gepersonaliseerde boodschap. De slanke constructie voegt een eigentijds element toe aan het traditionele concept van gedenkplaten, waardoor het een subtiel en elegant aandenken wordt.

Personalisatieopties

  1. Gravure Elke gedenkplaat kan worden gepersonaliseerd met een zorgvuldig vervaardigde gravure. Of het nu gaat om een naam, data, of een speciale boodschap, onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en betekenisvolle gravure.
  2. Inlakken van Letters en Gravure Om de gravure te accentueren, bieden we de optie om de letters en de gravure in te lakken met diverse kleuren. Hierdoor kan de boodschap op de gedenkplaat nog persoonlijker worden gemaakt. Als alternatief is er de mogelijkheid om de gedenkplaat naturel te houden zonder inlak, voor een meer ingetogen uitstraling.

Duurzaamheid en Onderhoud

Marmer staat bekend om zijn duurzaamheid en langdurige schoonheid. De Gedenkplaat Marmer is bestand tegen de tand des tijds en vereist minimaal onderhoud. Regelmatig afnemen met een zachte doek houdt de gedenkplaat in optimale staat en behoudt zijn glans.

Toepassingen

Deze marmeren gedenkplaten zijn niet alleen geschikt voor begraafplaatsen, maar ook voor diverse andere gedenkwaardige locaties. Het kan dienen als een prachtig herdenkingsstuk in tuinen, parken of als onderdeel van een monument.

In het hart van onze Gedenkplaat Marmer ligt het verlangen om een blijvende herinnering te creëren. Met een scala aan marmeropties en personalisatiemogelijkheden biedt deze gedenkplaat een eerbetoon dat niet alleen mooi is, maar ook de essentie van de herinnerde persoon weerspiegelt. Geef uw dierbaren een eerbetoon dat de tand des tijds doorstaat met de tijdloze elegantie van marmer.