Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Januari 2023; een frisse start

Nadat we de kerstboom buiten de deur hebben gezet en alle versiering weer in dozen op zolder staat, gaan we op zoek naar nieuwe items om ons interieur een nieuwe impuls te geven. Een nieuwe plant, kussens in trendkleuren, een leuk vaasje; zomaar wat gezellige dingen om je huis weer een frisse start te geven. Maar denk ook eens aan het exterieur van je huis. Jouw voordeur verdient namelijk ook een frisse impuls!

Naamborden van hoge kwaliteit met een langere levensduur

Na een periode waarin we veel binnen geleefd hebben, verlangen we meer dan ooit naar frisse lucht en het buitenleven. We hebben een nieuwe behoefte gekregen aan ruimte om te ademen en te bewegen. Binnen en buiten zijn niet langer twee verschillende ruimtes, maar worden samengetrokken tot één leefruimte. Duurzaamheid wordt steeds groter gedragen, dus zien we dat ook de vraag naar vintage items groeit, wat ook weer terugkomt in alle trends van 2023. Groene planten geven ons lucht en energie en zullen centraal blijven staan in het interieur. Meubels en accessoires vertellen een eigen verhaal, hebben een eigen persoonlijkheid en ieder item is uniek. Op deze manier creëren we onze persoonlijke woonstijl. Ook een uniek zelf ontworpen naambord draagt bij aan deze trend. Het geeft tevens meer voldoening om aandacht te besteden aan een persoonlijk ontworpen item in plaats van met één druk op de knop een kant-en-klaar product te bestellen.

Januari is de eerste maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender, genoemd naar de Romeinse god Janus, de god van het begin en het einde. In veel landen is januari een tijd van feesten en een nieuw begin, aangezien het de start van een nieuw jaar markeert. Het is ook een tijd voor reflectie: wij maken vaak goede voornemens voor het komende jaar. Goede voornemens kun je ook voor je interieur maken! Het creëren van een sfeervol individueel interieur zal voor velen van ons in 2023 steeds belangrijker worden. Daar hoort de buitenkant van je huis toch ook bij? In deze koude tijden is een warm welkom voor je gasten extra waardevol. Met onze unieke naamplaten moet dat zeker lukken.

Neem onze bamboe naamplaten. Hoe groen en duurzaam wil je het hebben?

Of onze leistenen naamborden; puur en robuust uit de natuur gehakt.

Maatwerk? Wij kunnen echt bijna alles maken!

Met onze ontwerptool kun je al onze naamplaten een persoonlijk karakter geven. Unieker wordt het niet.