Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Nostalgie in de vorm van jaren 30 naambordjes is de trend van dit moment. Deze pure productenlijn is bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn of haar huis een warme, nostalgische uitstraling wil geven. De producten van mijnnaamplaat.nl zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waaronder uithangborden, emaille look bordjes, Belgisch blauwe hardsteen borden en messing naambordjes. In dit artikel vertellen we je graag meer over deze prachtige producten.

Uithangborden

Uithangborden zijn onlosmakelijk verbonden met de jaren 30 stijl. Het is dan ook niet voor niets dat deze borden nog steeds populair zijn. Een uithangbord geeft niet alleen aan wie er woont of werkt, maar is ook een echte eyecatcher voor aan de gevel. Een mooi uithangbord is dan ook een waardevolle toevoeging aan ieder pand.

De uithangborden van mijnnaamplaat.nl zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld uithangborden met een klassieke uitstraling, maar ook moderne varianten. Voor ieder wat wils dus! De borden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

Jaren 30 naambordjes van Emaille look

Emaille look bordjes zijn perfect voor wie houdt van de jaren 30 stijl, maar niet teveel wil uitgeven. Deze bordjes hebben namelijk de uitstraling van een echt emaille bord, maar zijn veel voordeliger in prijs. De bordjes zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en worden voorzien van een speciale coating die zorgt voor de emaille uitstraling.

De emaille look bordjes van mijnnaamplaat.nl zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor een klassiek zwart-wit bordje, maar ook voor een kleurrijk exemplaar. De bordjes zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

Belgisch blauwe hardsteen borden

Belgisch blauwe hardsteen is een natuursteen die veel gebruikt werd in de jaren 30. Het materiaal heeft een prachtige blauwgrijze kleur en wordt gekenmerkt door de typische aders. Een Belgisch blauwe hardsteen naambordje is dan ook een echte eyecatcher voor naast de voordeur.

De Belgisch blauwe hardsteen borden van mijnnaamplaat.nl worden geleverd in verschillende maten en kunnen voorzien worden van een tekst naar keuze. Het materiaal is zeer duurzaam en bestand tegen weer en wind. Een Belgisch blauwe hardsteen naambordje is dan ook een waardevolle toevoeging aan ieder pand.

Jaren 30 naambordjes van messing

Messing naambordjes waren in de jaren 30 zeer populair. Het materiaal heeft een chique uitstraling en is zeer duurzaam. Een messing naambordje is dan ook een waardevolle toevoeging aan ieder pand.

De messing naambordjes van mijnnaamplaat.nl zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo zijn er rechthoekige naambordjes, maar ook ovale exemplaren. Daarnaast zijn de messing naambordjes ook verkrijgbaar met verschillende Lettertypes. Hierdoor kun je een messing naambordje helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Naast de standaard messing naambordjes, biedt mijnnaamplaat.nl ook de mogelijkheid om een messing naambordje te laten graveren. Hierbij wordt de tekst in het bordje gegraveerd, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Messing naambordjes zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en worden geleverd met bevestigingsmateriaal.

Conclusie

Jaren 30 naambordjes zijn nog steeds populair en geven een vertrouwd gevoel aan ieder pand. Bij mijnnaamplaat.nl zijn verschillende soorten jaren 30 naambordjes verkrijgbaar, zoals uithangborden, emaille look bordjes, Belgisch blauwe hardsteen borden en messing naambordjes. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kun je een naambordje kiezen dat helemaal bij jouw smaak en stijl past.

De producten van mijnnaamplaat.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd met bevestigingsmateriaal. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product dat jarenlang meegaat. Een jaren 30 naambordje is dan ook een waardevolle investering voor ieder pand.