Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig, rustiek en robuust naambordje of huisnummers, dan zijn de leistenen producten van Mijnnaamplaat de perfecte keuze! Leisteen is een compact, zeer fijn en kristalrijk gesteente dat wordt gekenmerkt door gelaagdheid en daardoor een uitstekende splijtbaarheid. Naamborden en nummers van leisteen zijn robuust en tóch chique en hebben bovenal een natuurlijk karakter. Onze leistenen borden en nummers worden op ambachtelijke wijze “gekliefd” uit leistenen tegels. Deze tegels hebben een unieke structuur die ervoor zorgt dat elk naambord een eigen uitstraling krijgt: zowel langs de rand als in de oppervlaktestructuur. Geen enkele plaat is hetzelfde!

Veel producten van MijnNaamplaat zijn handgemaakt of van ruwe materialen gemaakt uit de natuur. We houden ervan als een natuurlijk materiaal niet helemaal perfect is, juist de imperfectie maakt het perfect. Het geeft een product karakter! Juist wanneer je duidelijk kan zien dat het niet in massa is geproduceerd, krijgt het die persoonlijke touch en unieke uitstraling.

Kortom; de beste keuze wanneer je op zoek bent naar een puur en eerlijk naambord. Kijk verder op onze website!

Pyriet in Leisteen

Leisteen werd honderden miljoenen jaren geleden gevormd doordat er een lange tijd natuurlijke druk op klei is uitgeoefend. Zo ontstond een gesteente dat uit veel lagen bestaat en onder andere de sedimenten kwarts en pyriet bevat. Pyriet is kristalachtig en lijkt erg veel op goud. Aan de oppervlakte van leistenen platen zijn deze kristallen vaak zichtbaar als kleine “glimmertjes”. Een leistenen naamplaat van MijnNaamplaat kan dus kleine (karakteristieke) gouden ophopingen van pyriet bevatten. Dit geeft het naambordje net dat extra authentieke karakter waar we allemaal van houden.

Voordelen van Leistenen Naamborden en Huisnummers

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van leistenen naambordjes en huisnummers van Mijnnaamplaat. Allereerst worden deze naamborden secuur door middel van een laser gemarkeerd (ingebrand), wat zorgt voor een scherpe en duidelijke gravure. Daarnaast is leisteen een natuurproduct, wat betekent dat elke plaat uniek is. Dit maakt jouw naambordje nog specialer en persoonlijker.

Bij Mijnnaamplaat kun je zelf je naambordje ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende illustraties en lettertypes – van klassiek tot hip – om jouw naambordje helemaal naar wens te maken. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan staan de experts van Mijnnaamplaat voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het ontwerpen van jouw perfecte naambordje.

Natuurlijk en Uniek

Mijnnaamplaat.nl staat bekend om zijn collectie van natuurlijke en unieke naamborden en huisnummers. Veel van deze producten zijn handgemaakt of gemaakt van ruwe materialen uit de natuur. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt ervoor dat elk naambordje zijn eigen karakter en uitstraling heeft. Leistenen naamplaatjes van Mijnnaamplaat zijn niet perfect, maar juist dat maakt ze zo bijzonder. De natuurlijke imperfecties en unieke kenmerken geven het naambordje karakter en maken het persoonlijker.

Montage van Leistenen Naambordjes

Leistenen naambordjes van Mijnnaamplaat zijn voorzien van montage afstandsdoppen, die gemakkelijk tegen de muur kunnen worden geschroefd. Je kunt er ook voor kiezen om het naambordje op de gewenste plek vast te lijmen met een stevige lijm.

Leistenen naamplaten zijn niet alleen mooi, maar ook erg duurzaam. Leisteen is een zeer hard gesteente dat niet snel beschadigd raakt. Hierdoor gaan leistenen naamplaten jarenlang mee en blijven ze er als nieuw uitzien. Bovendien zijn leistenen naamplaten bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Het gebruik van leistenen naamplaten zorgt voor een rustieke en stijlvolle uitstraling van uw huis, tuin of bedrijfspand. De natuurlijke uitstraling van de leistenen naamplaten past perfect bij verschillende bouwstijlen en is daarmee een tijdloze keuze. Bovendien zijn de leistenen naamplaten van MijnNaamplaat zelf te ontwerpen, waardoor je een uniek en persoonlijk naambordje kunt laten maken dat perfect bij uw huis of bedrijf past.

Een greep uit onze collectie:

Maar wacht, er is meer…

Naast leistenen naambordjes biedt MijnNaamplaat.nl ook andere soorten naamplaten en huisnummers aan. Zo zijn er bijvoorbeeld ook naamplaten van hout en kunststof verkrijgbaar. Voor iedereen is er wel een geschikte naamplaat te vinden.

Het bestellen van een leistenen naamplaat bij MijnNaamplaat.nl is erg eenvoudig. Je kunt het gewenste ontwerp online maken en direct bestellen. Vervolgens wordt het naambordje binnen enkele dagen bij jou thuis afgeleverd. Indien gewenst kunnen de naamplaten ook worden voorzien van leuke illustraties, waardoor uw naamplaat nog persoonlijker wordt. Bel of mail ons gerust en vraag naar de mogelijkheden. ✆ 023-5133080 en info@mijnnaamplaat.nl

Kortom, leistenen naamplaten van MijnNaamplaat.nl zijn een stijlvolle, duurzame en persoonlijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek naambordje voor zijn huis of bedrijf. Door de hoogwaardige kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van de leistenen naamplaten ga je er jarenlang plezier van hebben.

Winkelmand