Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Naambordentrends Top 4

 

Stijlvol wonen begint bij de voordeur

Onze naamplaten zijn ontworpen en vervaardigd in eigen atelier en werkplaats. Ze zien er niet alleen stijlvol uit maar zijn ook nog eens zeer functioneel.
Het geeft de entree net wat meer uitstraling waardoor juist die functionaliteit en sfeer samenkomen.

Huisnummerborden

Met onze uitgebreide collectie kiest u een passend model in de juiste kleur en lettertype waarmee u uw entree helemaal eigen maakt.

Met onze dertig jaar ervaring in het vervaardigen van naamborden helpen wij u graag met het inrichten van uw naamplaat, maar hoe leuk is het om dit eventueel ook naar eigen inzicht in te kunnen vullen!

Doordat we met veel verschillende soorten materialen werken kun je echt een eigen statement maken bij uw voordeur op uw eigen unieke manier!

Wij blijven inspelen op trends maar ons hoofddoel blijft, te richten op duurzaamheid, tijdloos en vooral een eerlijk product. Om zo een heel klein steentje bij te dragen aan het doorgeven van de aarde aan volgende generaties.

4#Nature

Stoer, landelijk, romantisch of kies je juist voor pure materialen om de een juiste sfeer te vangen?! Dan is Nature de serie voor jou. De serie Nature bevat producten van hout maar ook materialen zoals leisteen en hardsteen. Natuurproducten zijn een trend in de wereld van interieur en wonen.

Materialen zoals teakhout, leisteen, natuursteen en bamboe veroveren steeds meer terrein. Dit vinden wij bij Mijnnaamplaat een goede ontwikkeling. Zolang de materialen van verantwoorde herkomst zijn.

Wist u dat Mijnnaamplaat.nl enkel met duurzame hout en steensoorten werkt? Onze hout en steensoorten komen allen uit gecertificeerde gebieden.

Breng wat Nature aan op je huis en je zal altijd met een lach thuis komen. Want zeg nou zelf, een naamplaat van hout is toch super rustiek.

#3 Industrieël

We zien steeds meer dat de interieurstijl in huis door getrokken wordt naar buiten, zowel in de tuin als bij de voordeur om te zorgen dat het plaatje compleet voelt. Een industrieel interieur leidt dan ook vaak tot een industrieel exterieur van de woning. Industrieel is de huidige interieurtrend bij veel woonwinkels en meubelfabrikanten. Hoe leuk is het om deze trend door te zetten naar het exterieur van jouw woning.

2#Nostalgisch

industrieel

 

Je kunt kiezen voor een simpele basic of een statement maken om uw gasten een grootse entree te kunnen laten ervaren. Onze nostalgische serie bevat producten die je doen denken aan de oud-Hollandse karakteristieken en monumentale panden. Belgisch hardsteen geeft een geweldig eigentijds karakter aan uw woning. 3D gegoten noemen wij ook wel emaillelook. Dit omdat het het klassieke uiterlijk heeft van emaille maar de voordelen van nu. Zo roest dit product niet en heeft het een geweldige diepte effect.

 1# Design

Design

 

De designserie staat bij Mijnnaamplaat op nummer 1. Deze moderne serie combineert zeer vaardige bewerkingstechnieken met ouderwets ambacht. Doordat deze platen aan de hand van machines worden gesneden en met de hand worden beletterd of ingelakt.

In de serie Design zijn moderne materialen te vinden zoals mat kunststof, plexiglas maar ook glanzend chroom en gelaagde kunststoffen. Kortom voor elke woning wel iets passends.

Winkelmand