Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

20% Korting op Alles – Black Friday 2023

Laat je huis stralen met een uniek naambordje of verras je geliefden met een persoonlijk cadeau. Tijdens Black Friday 2023 ontvang je een exclusieve korting van 20% op al onze producten. Of je nu houdt van een klassiek gegraveerd naambordje voor je voordeur of op zoek bent naar het perfecte presentje voor de feestdagen, onze uitgebreide selectie heeft voor ieder wat wils. Maar er is meer! Bij elke bestelling vanaf €25,00 tijdens Black Friday 2023 ontvang je een gratis cadeautje als blijk van onze waardering voor jou als klant.

Waarom Black Friday?

Black Friday, oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, is inmiddels ook in Nederland een begrip geworden. Het valt altijd op de dag na Thanksgiving en markeert het begin van het kerstinkopenseizoen. Het is dé gelegenheid om te starten met het inkopen van Sinterklaas- en kerstcadeaus. In de VS worden tijdens Black Friday tal van producten aangeboden met aanzienlijke kortingen, wat het de perfecte tijd maakt om je inkopen te doen. Grijp deze zeldzame kans, want dergelijke kortingen zie je gedurende de rest van het jaar zelden.

Data en Kortingscode

Onze Black Friday 2023-actie begint op Maandag 20 november en eindigt op zaterdag 25 november om 23:59 uur. Vergeet niet bij het afrekenen de kortingscode “BFR20” te gebruiken om te profiteren van onze exclusieve 20% korting op al onze producten.

Snelle Levering

Bij MijnNaamplaat produceren we alles in onze eigen werkplaats, waardoor we in staat zijn om jouw cadeaus snel te leveren. Maak je geen zorgen; als je op tijd bestelt, ontvang je je gepersonaliseerde cadeaus ruim voor de feestdagen.

Persoonlijke Geschenken voor de Feestdagen

December is de maand van gezelligheid en cadeautjes. Wij doen graag mee en sturen jou als klant ook in 2023 een presentje mee met je bestelling. Kies voor prachtige gepersonaliseerde borrelplanken of verras met unieke houten KADOBON-bonnen, waarmee de ontvanger zijn eigen ontwerp kan laten maken bij MijnNaamplaat.

Gratis Verzending vanaf €25,-

Alsof onze aanbiedingen nog niet genoeg zijn, sturen wij jouw bestelling vanaf €25 tijdens Black Friday 2023 gratis op. Je kunt dus zorgeloos shoppen en profiteren van geweldige kortingen, zonder je druk te maken over verzendkosten.

Dus, of je nu op zoek bent naar het perfecte naambordje voor je huis of unieke geschenken voor je geliefden, Black Friday 2023 bij MijnNaamplaat is jouw kans om te besparen en te schitteren tijdens de feestdagen. Grijp deze gelegenheid aan en maak van je Black Friday-inkopen een waar genot!

Hoe Profiteer je van de Exclusieve 20% Korting?

Het is eenvoudig om jouw Black Friday shoppingervaring bij MijnNaamplaat nóg specialer te maken. Bij het afrekenen van je bestelling tijdens Black Friday 2023, hoef je alleen maar de kortingscode “BFR20” in te voeren. Hiermee activeer je direct een exclusieve korting van 20% op al onze producten. Of je nu een gepersonaliseerd naambordje voor jezelf wilt of op zoek bent naar dat perfecte cadeau voor een vriend of familielid, deze kortingscode opent de deur naar een wereld van mogelijkheden met extra voordeel. Vergeet niet, deze aanbieding is slechts tijdelijk geldig, dus zorg ervoor dat je je winkelmandje vult en de kortingscode invoert om te profiteren van deze buitengewone Black Friday-deal. Wacht niet te lang, want voor je het weet, is deze kans voorbij!