Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Een scheepsplank of naambord voor jouw boot is een essentieel onderdeel van elke boot waarvan de eigenaar wil dat die er mooi en professioneel uit ziet. Het is de perfecte manier om de naam van jouw schip op een rustieke en robuuste manier weer te geven. Wil je de beste kwaliteit en een prachtig eindresultaat? Dan is het bestellen van een scheepsplank van teakhout bij MijnNaamplaat.nl dé keuze voor jou.

Onze scheepsplanken zijn ambachtelijk vervaardigd van gecertificeerd teakhout en worden handgemaakt in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we garant staan voor de beste kwaliteit, hoogwaardige bewerking en het beste materiaal. Maak bovendien gemakkelijk en snel een gepersonaliseerd ontwerp met de ontwerpstudio van MijnNaamplaat.nl. Wij maken graag voor u een gratis proefdruk en produceren pas bij uw akkoord.

Onze teakhout scheepsplanken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waarbij u kunt kiezen uit een gegraveerde, gelaserde of ingelakte tekst. Dit zorgt ervoor dat uw scheepsplank precies is wat u voor ogen had en perfect aansluit op de stijl van jouw boot. En ondanks de hoogwaardige kwaliteit is het onderhoud van de scheepsplanken minimaal. Het is al voldoende om het hout eens in de zoveel tijd in te smeren met teakhoutolie of kwaliteitslak.

Als je afwijkende wensen hebt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Onze klantenservice staat klaar om tot het gewenste resultaat te komen. Bijna alles is mogelijk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Het bestellen van je scheepsplank is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Als je voor 10:00 ‘s ochtends bestelt, gaan jouw scheepsplanken nog dezelfde dag in productie. Je kunt zelf kiezen voor de verzendmethode, waarbij wij zowel een standaard gratis verzending via PostNL (6-9 dagen) als een express verzending (5-6 dagen) aanbieden. Houd er wel rekening mee dat de express verzending een betaalde methode is, maar gratis is vanaf een besteding vanaf 100 euro.

Als eigenaar van een boot is het belangrijk dat deze niet alleen functioneel is, maar ook een persoonlijke touch heeft. Een naambord van teakhout is een prachtige manier om jouw schip een eigen identiteit te geven. Bij MijnNaamplaat.nl vind je een uitgebreid aanbod van ambachtelijk vervaardigde scheepsplanken van gecertificeerd teakhout. Deze scheepsplanken zijn handgemaakt, wat bijdraagt aan de unieke uitstraling van uw schip.

Met de ontwerpstudio op onze website is het eenvoudig en snel om uw eigen gepersonaliseerde naambord te ontwerpen. Je kunt zelf kiezen hoe jouw naam, logo of andere tekst wordt weergegeven. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om te helpen bij eventuele vragen en opmerkingen. We produceren de scheepsplank pas na jouw akkoord en maken graag een gratis proefdruk.

De tekst op uw scheepsplank kan worden gegraveerd, gelaserd of ingelakt (in verschillende kleuren mogelijk). Hierdoor blijft de tekst jarenlang in perfecte conditie. Het teakhout is duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig. Je kunt het hout eens in de zoveel tijd insmeren met teakhoutolie of kwaliteitslak. Onze scheepsplanken zijn vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor kwaliteit en bewerking, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Als je op zoek bent naar een robuust en rustiek naambord voor jouw bootje, dan is een scheepsplank van teakhout bij MijnNaamplaat.nl een uitstekende keuze.

bekijk ons aanbod scheepsplanken

Winkelmand