• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Industrieel Naambordje voordeur, voor een Stoere en Moderne Look!

Ben je op zoek naar een industrieel naambordje naast je voordeur? Mijnnaamplaat heeft een breed scala aan borden die je zelf kunt ontwerpen. De industriële borden zijn van hoge kwaliteit.
Je kunt een industrieel naambordje op verschillende manieren laten produceren: vinylbelettering, lasergravure of lasersnijden. Dit is afhankelijk van de materiaalkeuze.

Wat zijn de voordelen van een naambordje voordeur industrieel?

✓   Gratis verzenden
✓   Weinig tot geen onderhoud nodig
✓   Gratis proefdrukservice
✓   De beste kwaliteit en hoogwaardige bewerking
✓   Industriële stijl en matte en moderne materialen

De RVS borden zijn geproduceerd van hoog kwalitatief geslepen roestvrijstaal en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Eens in de zoveel tijd insmeren met RVS-onderhoudsspray is voldoende. Het materiaal is uitgesneden door middel van een laser, waardoor het een strak design heeft. De opdruk wordt gemaakt van vinyl belettering of hoogwaardig gegraveerd met een laser. De vinylbelettering is beschikbaar in verschillende kleuren.

De borden in cortenstaal look worden met een lasersnijder of dmv vinylbelettering vervaardigd. Het laser snijden is een techniek waarbij de letters worden uitgesneden in het materiaal, waardoor de achterwand na montage zichtbaar wordt. Dit geeft een heel ruimtelijk effect!

Voor wie op zoek is naar een naambordje voordeur nostalgisch, bieden we ook prachtige opties met klassieke ontwerpen en aandacht voor historische details. Deze nostalgische naambordjes voegen een vleugje tijdloze elegantie toe aan je entree, waardoor je huis een warme en uitnodigende uitstraling krijgt.

Bent u op zoek naar een naambordje in industriële stijl?

Zoek dan niet verder! Uw naambord wordt daadwerkelijk in onze werkplaats gemaakt. Om deze reden is Mijnnaamplaat sneller, goedkoper en in staat om een groter assortiment leveren. Huisnummerborden van RVS zijn momenteel een van onze meest verkochte artikelen. Dit omdat Mijnnaamplaat aandacht besteedt aan afwerking en kwaliteit. Dit heeft geleid tot vele verschillende designs, te vinden in onderstaand assortiment. U kunt de designs personaliseren door gebruik te maken van onze online-editor.

Afwijkende maat?

Heeft u een idee voor een afwijkend ontwerp of maat dat niet in ons assortiment te vinden is? Geen probleem! We kunnen alles maken wat u kunt bedenken. Neem voor een afwijkend idee contact met ons op en we zorgen dat we zo snel mogelijk bij u terugkomen.

Naambordje van RVS

Naambordjes van RVS kunnen we op verschillende manieren bewerken. We bieden op Mijnnaamplaat.nl gelaserde RVS naamborden aan. Dit is een techniek die het naambord een duurzame en exclusieve uitstraling geeft. Een gegraveerd naambordje is natuurlijk niet meer aan te passen als de gravering eenmaal is aangebracht. Tekst, nummer en eventueel afbeelding zijn in dit geval altijd zwart van kleur. Doordat we met lasers werken kunnen we de naambordjes RVS tegen een scherpe prijs aanbieden. Naast lasergraveren zijn er ook enkele artikelen waarbij er vinyl belettering op het artikel wordt gebruikt. U heeft dan de keuze uit verschillende kleuren.

Naambordje in cortenstaallook

Naambordjes van cortenstaal look kunnen we ook op verschillende manieren bewerken. We bieden op Mijnnaamplaat.nl gelaserde naamborden aan. Dit is een techniek waarbij de letters worden uitgesneden in het materiaal waardoor de achterwand zichtbaar wordt. Een heel ruimtelijk effect! Een uitgesneden naambordje is natuurlijk niet meer aan te passen als de gravering eenmaal is aangebracht.

Bezorging van uw naambordje

Indien u voor 10:00 uur bestelt, wordt uw naambordje voordeur dezelfde dag nog in productie genomen. Dat betekent dat uw naambordje binnen 2 dagen bij u thuis wordt bezorgd

 

Veel Gestelde vragen:

 

1. Wat zijn de beschikbare materiaalkeuzes voor industriële naambordjes voor de voordeur bij Mijnnaamplaat.nl?

Bij Mijnnaamplaat.nl bieden we industriële naambordjes voor de voordeur in diverse materialen aan, zoals roestvrijstaal en cortenstaal-look. Deze materialen geven een stoere en moderne uitstraling. De materiaalkeuze beïnvloedt ook de productiemethoden, zoals lasergravure en lasersnijden, die we gebruiken om deze naambordjes te maken.

2. Wat zijn de voordelen van het kiezen voor een industrieel naambordje voor de voordeur?

Industriële naambordjes bieden meerdere voordelen, zoals gratis verzending, weinig tot geen onderhoud, een gratis proefdrukservice, hoogwaardige kwaliteit en materialen met een industriële stijl en een matte, moderne uitstraling. Ze zijn duurzaam en bieden een eigentijdse look die weinig onderhoud vereist.

3. Hoe wordt de productie van RVS naambordjes uitgevoerd?

Onze RVS naambordjes worden gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Het materiaal wordt uitgesneden met behulp van een laser, wat zorgt voor een strak design. De opdruk wordt gemaakt met vinylbelettering of hoogwaardige lasergravure in verschillende kleuren.

4. Wat zijn de productiemethoden voor naambordjes in cortenstaal-look?

Onze naambordjes in cortenstaal-look kunnen worden vervaardigd door middel van lasergravure of vinylbelettering. lasergravure is een techniek waarbij de letters in het materiaal worden gelaserd, waardoor de tekst en of illustraties zichtbaar worden. Vinylbelettering is beschikbaar in verschillende kleuren en wordt gebruikt voor specifieke ontwerpen.

5. Wat is de bezorgingstermijn voor bestellingen van industriële naambordjes voor de voordeur?

Indien u vóór 10:00 uur bestelt, wordt uw naambordje dezelfde dag nog in productie genomen. Dit betekent dat uw industriële naambordje binnen 2 dagen bij u thuis wordt bezorgd. We streven naar een snelle en efficiënte levering van onze producten, zodat u snel van uw nieuwe naambordje kunt genieten.

Winkelmand