• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Naambord plexiglas / plexiglas op maat

Plexiglas is een veelzijdig materiaal dat gebruikt kan worden voor diverse toepassingen. Bij MijnNaamplaat.nl kunt u niet alleen terecht voor bedrijfsborden en naamborden van plexiglas, maar ook voor tafelbordjes, kleine naamplaatjes en nog veel meer. Ontdek de mogelijkheden van plexiglas op maat en creëer unieke en gepersonaliseerde naamborden voor uw huis, bedrijf of evenement.

Wat zijn de voordelen van plexiglas op maat van MijnNaamplaat.nl?

Bij het kiezen van plexiglas op maat van MijnNaamplaat.nl profiteert u van verschillende voordelen:

Geen Onderhoud Nodig

Plexiglas vereist geen intensief onderhoud. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor uw naambord er langdurig als nieuw uit blijft zien.

Supersterk en Breekt Niet Snel

Plexiglas is een uitzonderlijk sterk materiaal dat niet snel breekt. Het is bestand tegen stoten, vallen en andere vormen van impact, waardoor uw naambord robuust en lang meegaat.

Met de Hand Ingelakt

Bij MijnNaamplaat.nl wordt elk plexiglas naambord met de hand ingelakt, wat zorgt voor een hoogwaardige afwerking en een professionele uitstraling. Elk detail wordt met zorg en precisie behandeld.

Voor Vele Toepassingen

Naast bedrijfs- en naamborden biedt plexiglas op maat talloze andere toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan informatieve bordjes, bewegwijzering, decoratieve elementen en meer. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van plexiglas.

Gratis Proefdruk en Verzending

Bij MijnNaamplaat.nl kunt u rekenen op uitstekende service. Bij een bestelling met een totaalbedrag van minstens 50,00 euro heeft u de mogelijkheid om een gratis proefdruk aan te vragen. Zo kunt u vooraf het ontwerp beoordelen voordat de productie begint. Bovendien wordt uw bestelling gratis verzonden, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw op maat gemaakte plexiglas naambord.

Plexiglas maatwerk

Plexiglas helder Maatwerk Ontwerpstudio – Verschillende maten – plaatdikte 4 mm.
Plexiglas glaslook of helder Maatwerk Ontwerpstudio – Verschillende maten – plaatdikte 8 mm.

U kiest voor nummer één als u een maatwerk plexiglas wilt bestellen. U kunt ook kijken of de maat die u zoekt tussen een van de twee andere producten zit. Dit zijn namelijk de vaste maten die we hanteren. U kunt middels onze verschillende maten ontwerpstudio nu ook uw eigen naambordjes ontwerpen.

Als u op zoek bent naar een specifiek formaat, kunt u kiezen voor maatwerk optie nummer één. Daarnaast bieden we vaste maten aan waar u ook naar kunt kijken. Met behulp van onze verschillende maten ontwerpstudio heeft u de mogelijkheid om uw eigen naambordjes te ontwerpen en aan te passen aan uw wensen

Bestelt u een product wat een totaalbedrag heeft van minstens 50,00? U krijgt dan de mogelijkheid om een proefdruk aan te vragen. Als u dit aanvinkt zullen we eerst een proefdruk sturen, wachten op uw akkoord en daarna uw bestelling in productie nemen.

Klantenservice

Winkelmand