• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Een Waardig Afscheid in Steen

De keuze van een gedenksteen is een diep persoonlijke beslissing die respect en herinnering belichaamt. Bij MijnNaamPlaat bieden we u de mogelijkheid om deze keuze een vorm te geven die zowel tijdloos als respectvol is. Onze collectie marmeren en Belgisch hardsteen gedenkstenen zijn niet alleen een eerbetoon aan uw geliefden, maar ook een symbool van duurzaamheid en schoonheid.

Kwaliteit die de Tijd Trotseert

Marmer: Elegantie voor de Eeuwigheid

Marmer staat al eeuwen bekend om zijn schoonheid en duurzaamheid, en is een klassieke keuze voor gedenkstenen. De natuurlijke adering en subtiele kleurnuances van marmer maken elke plaat uniek. Een marmeren gedenksteen biedt niet alleen een stijlvol monument, maar vertelt ook een verhaal van onvergankelijke herinneringen.

Belgisch Hardsteen: Robuust met Karakter

Belgisch hardsteen, gewaardeerd om zijn slijtvastheid en karakteristieke uitstraling, is een uitstekende keuze voor wie zoekt naar een gedenksteen met een sterk, authentiek karakter. De diepblauwe tot bijna zwarte kleur en de natuurlijke fossielinsluitsels geven elke steen een unieke identiteit, perfect voor het vormen van een persoonlijke herdenkingsplek.

Gedenkstenen op Maat

Elke gedenksteen in onze collectie kan volledig naar wens worden gepersonaliseerd. Gravures van namen, data, of persoonlijke boodschappen zijn mogelijk, evenals het integreren van foto's of symbolen die van speciale betekenis zijn voor u en uw dierbaren. Bij MijnNaamPlaat begrijpen we het belang van een persoonlijke touch en staan klaar om u te helpen bij het creëren van een waardig eerbetoon.

Eeuwig in Stijl: Design en Afwerking

Onze gedenkstenen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen. Van klassiek gepolijst tot rustiek gezoet, elke afwerking benadrukt de natuurlijke schoonheid van het steen en draagt bij aan de unieke uitstraling van het monument. U kunt kiezen uit een scala van ontwerpen, of uw eigen ontwerp voorstellen om zo een nog meer gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Een Duurzame Keuze

Bij MijnNaamPlaat zijn we ons bewust van de milieu-impact van onze producten. Daarom streven we ernaar om onze gedenkstenen op een zo duurzaam mogelijke manier te vervaardigen. We gebruiken alleen natuursteen uit verantwoorde bronnen en passen milieuvriendelijke technieken toe in het productieproces.

Veelgestelde Vragen

Hoe kies ik de juiste gedenksteen?

De keuze van een gedenksteen hangt af van persoonlijke voorkeur, het budget, en de voorschriften van de begraafplaats. Onze deskundigen kunnen u begeleiden bij het maken van deze belangrijke keuze en zorgen dat de gedenksteen voldoet aan alle eisen en wensen.

Hoe onderhoud ik een gedenksteen?

Marmer en Belgisch hardsteen zijn beide natuurlijke materialen die onderhoud vereisen om hun schoonheid te behouden. Regelmatig schoonmaken met geschikte producten is essentieel. Wij bieden ook onderhoudsdiensten aan om uw gedenksteen in optimale conditie te houden.

Kan ik een gedenksteen online bestellen?

Ja, bij MijnNaamPlaat kunt u eenvoudig uw gedenksteen online samenstellen en bestellen. Met onze interactieve tool kunt u het ontwerp aanpassen aan uw wensen, waarna wij zorgen voor een zorgvuldige afhandeling en levering.

Ontdek Onze Collectie

Bezoek onze gedenksteen collectiepagina om de diverse mogelijkheden te bekijken. Met MijnNaamPlaat kiest u voor een gedenksteen die niet alleen een monument is, maar ook een blijvende herinnering aan uw geliefde. Elk stuk is vervaardigd met aandacht voor detail en respect voor uw persoonlijke verhaal.