• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Kunststof naamplaatje / brievenbusplaatjes

Bent u op zoek naar kunststof naamplaatjes voor de voordeur van uw woning of appartement? Zoek dan niet verder, want ons assortiment biedt precies wat u zoekt. Onze naamplaatjes zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan gewenste kleuren en afmetingen. Hieronder hebben we de meest voorkomende opties voor u weergegeven.

Wat zijn de voordelen van kunststof naamplaatjes van MijnNaamplaat.nl?

  • Geschikt voor VVE, woningbouw of particulier gebruik
  • Standaard zelfklevend voor eenvoudige montage
  • Verdiept gegraveerd waardoor permanent inscriptie
  • Geen enkele vorm van onderhoud nodig

Bent u op zoek naar een naamplaatje in een andere afmeting dan die we standaard aanbieden? Geen probleem! Onze pagina voor Maatwerk biedt de mogelijkheid om uw gewenste maten in te vullen. Zo kunt u een naamplaatje bestellen dat precies aansluit bij de behoefte van uw woning of appartement. En heeft u een heel bijzonder ontwerp in gedachten voor uw huisnummerbord? Ook daarbij kunnen we u van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op om uw idee te beschrijven, zodat we samen met u kunnen werken aan het realiseren van een uniek en opvallend naamplaatje voor uw huis.

Een kunststof naamplaatje is multifunctioneel en biedt eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u onze naamplaatjes niet alleen gebruiken als naambordjes of naamplaatjes, maar ook als tekstbordjes voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een sportprijsplaatje, een meterkastplaatje of een magazijnplaatje. Wij van ons bedrijf zijn in staat om uw naamplaatjes te maken in elk gewenst ontwerp, zodat het aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Kunststof naamplaatjes

Onze kunststof naamplaatjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Onze naamplaatjes zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn zeer duurzaam. Ze zijn bestand tegen weer en wind en behouden hun kleur en glans langdurig.

Bij ons kunt u rekenen op een snelle levering en een uitstekende service. Wij denken graag met u mee en bieden u deskundig advies bij het kiezen van het juiste ontwerp en formaat voor uw kunststof naamplaatje. Of u nu op zoek bent naar een naamplaatje voor uw bedrijf, sportclub of vereniging, wij zorgen ervoor dat uw naamplaatje perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Brievenbusplaatje

Een mooie en praktische toevoeging aan je brievenbus is een naamplaatje. Bij mijnnaamplaat.nl kun je gemakkelijk en snel een persoonlijk brievenbusplaatje bestellen. Zo zorg je ervoor dat post en pakketjes altijd op de juiste plek terechtkomen én het geeft een gastvrij welkom aan bezoekers. Bij het kiezen van een naamplaatje zijn er verschillende opties qua kleur, vorm en ontwerp. Ook is het handig om na te denken over de tekst die erop komt te staan, bijvoorbeeld alleen een achternaam of bedrijfsnaam. Met een naamplaatje op de brievenbus maak je het niet alleen makkelijker voor de postbode, maar het staat ook nog eens fraai en geeft een persoonlijk tintje aan je huis.

Sportprijsplaatje

Als je sportprijzen uitreikt, wil je dat deze er professioneel uitzien en passen bij de gelegenheid. Een graveerplaatje is een goede optie om dit te bereiken. Het is een persoonlijke toevoeging die de prijs uniek maakt en een mooie herinnering vormt voor de ontvanger.  Een sportprijsplaatje is een plaatje dat op een sporttrofee kan worden bevestigd. Het is een kleine plaat van metaal of kunststof waarop een gravure is aangebracht. Op deze gravure wordt de naam van de winnaar en/of de gelegenheid waarvoor de prijs is uitgereikt, gegraveerd. Sportprijsplaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat er voor elke trofee een passend plaatje te vinden is.

Bestellen op code?

Wenst u dat we een vaste configuratie voor u opslaan? Ga dan naar "Op code bestellen" en u kunt hier gemakkelijk een ontwerp aanvragen of een ontwerp bestellen met de code die we u zullen leveren. U bestelt zo gemakkelijk een ontwerp dat we voor u opslaan zodat het design exact hetzelfde is voor uw VVE, appartementencomplex of instantie.