• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Deurbordjes, brievenbusstickers en meer

Bij het zoeken naar een specifieke ruimte is het belangrijk dat de bewegwijzering duidelijk is. Deurbordjes zijn hiervoor een perfecte oplossing. Bij MijnNaamplaat.nl vindt u de leukste deurbordjes die passen bij uw interieur. Naast ons vaste assortiment bieden we ook maatwerk aan. Als u een leuk idee heeft met een specifiek materiaal, dan maken wij graag uw deurbordjes in een afwijkende aanvraag.

Als u op zoek bent naar een deurbordje van RVS, dan heeft dit een iets andere bewerkingsmethode nodig. Dit wordt namelijk gedaan door middel van lasermarkering. Met deze methode brandt de laser het oppervlak in de gewenste opmaak. Zo krijgt het deurbordje een strakke uitstraling.

In ons assortiment hebben we verschillende deurbordjes voor toiletten, zoals deurbordje Toilet dames, deurbordje Toilet heren en deurbordje Toilet Transgender. Ook hebben we deurbordjes voor toiletten die geschikt zijn voor invaliden. Zo hebben we het deurbordje Toilet Invaliden, waarmee duidelijk wordt aangegeven dat het toilet ook toegankelijk is voor mensen met een beperking. Met deze deurbordjes zorgt u voor een duidelijke bewegwijzering en verwijzing naar de juiste toiletten.

Kortom, bij MijnNaamplaat.nl vindt u een ruime keuze aan deurbordjes. Of het nu gaat om kunststof, teakhout of RVS, wij bieden een oplossing op maat. Zo bent u verzekerd van een duidelijke bewegwijzering en een mooie aanvulling op uw interieur.

Wat zijn de voordelen van een deurbord van MijnNaamplaat.nl?

✓   Ambachtelijk gefabriceerd
✓   Specialist in maatwerk
✓   Gratis ontwerpservice
✓   Verantwoord product

Naast de bekende kunststoffen deurbordjes met eigen tekst is daar ook de variant van teakhout met in de plaats van gegraveerde letters, met een lasergravure. Een RVS deurbord heeft een iets andere bewerkingsmethode, namelijk een lasermarkering. Secuur brandt de laser het oppervlak in de gewenste opmaak.

Brievenbus ja/ja – ja/nee stickers of platen

Bent u ook helemaal klaar met ongewenste post en papier in uw brievenbus? Maak uw voorkeuren dan kenbaar met onze brievenbus stickers en platen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zoals de bekende ja/ja of ja/nee stickers. Maar ook als plaat in kunststof of metaal look kunststof en zelfs als RVS brievenbusbordje. Met deze brievenbusstickers en platen geeft u duidelijk aan welke post u wel of niet wenst te ontvangen, waardoor u onnodige post en papier voorkomt. Een duurzame oplossing voor een opgeruimde brievenbus.

Schuifbordjes

Schuifbordjes zijn handige bordjes om aan te geven of een ruimte bezet of vrij is, of om aan te geven of een ruimte geopend of gesloten is. Bij MijnNaamplaat.nl kunt u schuifbordjes in verschillende kleuren en met een eigen tekst kiezen. Zo kunt u de schuifbordjes persoonlijk maken met de gewenste mededeling. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn onder andere rood, groen, zilver, goud, zwart en wit. Via onze snel kiesfunctie kunt u gemakkelijk de kleur van de plaatjes bepalen en de tekst aanpassen naar de gewenste tekst.

Klantenservice

Kunnen we u ergens me helpen of heeft u een afwijkende aanvraag? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.