• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Stalbord paard / Naambordjes paard : de ideale decoratie voor jouw stal

Stalborden zijn niet alleen praktisch om de naam van jouw paard aan te duiden, maar ook een leuke decoratie voor de stal. Een stalbordje maakt de stal van jouw paard persoonlijker en creëert een gezelligere sfeer. Bij MijnNaamplaat kan je terecht voor de meest unieke en gaafste ontwerpen voor jouw stalbord.

Materiaal en eigenschappen

De stalborden van MijnNaamplaat worden gemaakt van aluminium met een kunststof kern. Dit maakt het bord vochtbestendig en dus perfect geschikt voor de paardenstal. De bordjes worden bedrukt met vinylfolie, waardoor het bordje in vele kleuren te beletteren is. Hierdoor kan je het bordje volledig personaliseren en aanpassen aan de kleuren van de stal of de naam van het paard.

Een uniek design voor jouw stalbord

Bij MijnNaamplaat kan je kiezen uit de vele ontwerpen die al beschikbaar zijn, maar je kan ook zelf aan de slag met de editor en zo jouw eigen unieke design maken. Er zijn verschillende designs beschikbaar, zoals een bordje met de naam van jouw paard, een bordje met alleen een afbeelding of een bordje met de naam én een afbeelding. De keuze is aan jou!

Proefdrukservice

Voordat het bordje gemaakt wordt, biedt MijnNaamplaat een gratis proefdrukservice aan. Zo kan je het ontwerp van jouw stalbord eerst zien en eventueel nog aanpassingen maken voordat het definitief gemaakt wordt. Proefdrukken worden gemaakt bij bestellingen vanaf 50 euro.

Bestel direct bij de producent

MijnNaamplaat is de producent van de stalborden en daardoor zijn speciale aanvragen ook mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een afwijkend formaat of een ander soort materiaal? Neem dan gerust contact op met MijnNaamplaat en zij kijken wat er mogelijk is.

Een stalbord is niet alleen praktisch om de naam van jouw paard aan te duiden, maar ook een leuke decoratie voor de stal. Bij MijnNaamplaat kan je terecht voor de meest unieke en gaafste ontwerpen voor jouw stalbord. Het bordje wordt gemaakt van vochtbestendig materiaal en kan volledig gepersonaliseerd worden. Bestel direct bij de producent en maak jouw stal persoonlijker en gezelliger!

Wat zijn de voordelen van naambordjes voor jouw paard van MijnNaamplaat?

  • In vele kleuren te beletteren met vinylfolie
  • Weerbestendig en corrosiebestendig
  • De uniekste en gaafste designs
  • Zelf ontwerpen met de editor
  • Gratis proefdrukservice
  • U bestelt direct bij de producent. (speciale aanvragen zijn daarom mogelijk)

U kiest zelf de verzender

Standaard gratis verzending: PostNL (2-5 dagen)
Express verzending: DHL (1-2 dagen) Let op, dit is een betaalde methode