• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Verbodsborden en verbodsstickers ARBO
Zowel verbodsborden als verbodsstickers zijn er om een verbod kenbaar te maken. MijnNaamplaat.nl heeft bijna elk denkbaar pictogram in het assortiment. Wij voeren een groot assortiment goedgekeurde verbodspictogrammen. Deze voldoen aan Europese wetgeving omtrent Arbo & veiligheidssignalering. Uiteraard is het mogelijk dat er specifieke bijzondere pictogrammen zijn, die we nog niet in het assortiment hebben. We kunnen deze wel fabriceren! Neem contact met ons op voor een specifieke aanvraag.

Wat zijn de voordelen van een verbodspictogram van Mijnnaamplaat.nl?

De beste prijs-kwaliteitverhouding

ISO 3864 en 7010 gecertificeerde verbodspictogrammen
Als bord of sticker leverbaar, ook afwijkende pictogrammen mogelijk

Gratis verzonden en in elke denkbare maat leverbaar

Assortiment verbodsborden
Het assortiment van verbodsborden is bijna eindeloos. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de veel voorkomende borden voor: verboden te roken, verboden in te rijden, verboden toegang, verboden voor onbevoegden, verboden voor honden, verboden voor mobiele telefoons, roken niet toegestaan en heel veel andere mogelijkheden.
Pictogrammen voor een veilige woon/werkomgeving
Onze verbodsborden en pictogrammen voldoen aan de meest actuele eisen vanuit de Europese unie. We gebruiken die kleuren, lettertypes, pictogrammen, illustraties en materiaalsoorten die vereist zijn.
Hulp nodig
Kom je er niet uit? Wanneer je vragen hebt, laat het ons dan gerust weten door het contactformulier in te vullen. Wij leveren maatwerk, dus mocht je iets niet kunnen vinden, dan kun je ons ook altijd mailen of bellen. Mijnnaamplaat maakt alles in de eigen werkplaats, waardoor er snel geschakeld kan worden. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. We staan vijf dagen in de week voor je klaar om te helpen met het ontwerp of je vragen te beantwoorden. We helpen je graag! Je kunt ons bereiken op werkdagen van 8:00 tot 17:00.

Verdere info vind je op onze klantenservice pagina.
Levering
Jouw naamplaat wordt binnen 2 - 5 werkdagen gratis door ons verzonden met PostNL. Verzending via DHL is, tegen betaling van de verzendkosten, ook mogelijk. Gewoon even aanklikken tijdens het bestelproces. In dat geval wordt je bestelling binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd. Een DHL bestelling kun je volgen met track & trace.
Bordje of sticker verboden te poepen
Een bordje of sticker met de tekst "verboden te poepen" is een duidelijke boodschap aan hondenbezitters om hun huisdieren niet te laten poepen op die specifieke locatie. Het bordje is vaak te vinden in openbare gebieden zoals parken en speelplaatsen waar kinderen spelen. Het doel van het bordje is om de netheid en hygiëne van de omgeving te behouden en de gezondheid van mensen en dieren te beschermen tegen de gevaren van hondenpoep. Het is belangrijk dat hondenbezitters zich bewust zijn van dit bordje en de boodschap die het overbrengt, zodat zij hun verantwoordelijkheid kunnen nemen om hun huisdieren elders uit te laten.
Bordje of Sticker verboden voor honden
Een bordje of sticker met 'verboden voor honden' geeft aan dat honden niet welkom zijn op die specifieke locatie. Het kan bijvoorbeeld gaan om een speeltuin, een restaurant of een winkel waar hygiëne belangrijk is. Het is belangrijk dat hondeneigenaren dit bordje respecteren en hun hond elders uitlaten. Door zich aan deze regel te houden, voorkomen ze overlast en kunnen ze ervoor zorgen dat de locatie schoon en veilig blijft voor andere bezoekers.
Bordje of Sticker verboden fietsen te plaatsen
Het plaatsen van een bordje of sticker 'verboden fietsen te plaatsen' kan nodig zijn op plaatsen waar fietsen voor overlast of gevaarlijke situaties zorgen. Bijvoorbeeld op smalle trottoirs waar de doorgang voor voetgangers belemmerd wordt of op plekken waar veel mensen samenkomen zoals stations of winkelcentra. Door het plaatsen van zo'n bordje wordt duidelijk aangegeven dat fietsen op die plek niet toegestaan zijn
Wat zijn verbodsborden?
Verbodsborden zijn een belangrijk onderdeel van verkeersregels en verkeersveiligheid. Ze geven aan welke acties niet toegestaan zijn op een bepaalde locatie of in een bepaalde situatie. In dit artikel zullen we de verschillende soorten verbodsborden bespreken en de regels die zij afdwingen.

Er zijn verschillende soorten verbodsborden, elk met hun eigen specifieke symbolen en betekenissen. Sommige verbodsborden verbieden bijvoorbeeld het rijden op een bepaalde weg, terwijl andere verboden stellen op het parkeren of het maken van een U-turn. Sommige verbodsborden gelden alleen voor bepaalde categorieën voertuigen, zoals bromfietsen of vrachtwagens.

Het is belangrijk om op te merken dat verbodsborden altijd afgedwongen worden door de politie of verkeersagenten. Dit betekent dat, als een bestuurder een verbod negeert, ze kunnen worden gestraft met een boete of zelfs het verliezen van hun rijbewijs.

Om ervoor te zorgen dat u weet welke acties niet toegestaan zijn op de weg waarop u rijdt, is het belangrijk om de verbodsborden goed te leren kennen en te begrijpen. Dit kan door deel te nemen aan een verkeersveiligheidstraining of door informatie te zoeken over verkeersregels en verbodsborden op internet.

In conclusie, verbodsborden zijn ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren door het verbieden van bepaalde acties op de weg. Het is belangrijk voor bestuurders om deze borden te leren kennen en te begrijpen om te voorkomen dat ze een boete of andere straffen krijgen voor het overtreden van verkeersregels.

Winkelmand