• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Nooduitgang bord / vluchtrouteaanduiding 
Een nooduitgang bord is in vele (zakelijke) situaties vereist. MijnNaamplaat heeft de voordeligste nooduitgang borden en stickers om u bedrijf of pand zo voor de scherpst mogelijke prijs te laten voldoen aan de wetgeving.

Wat zijn de voordelen van een nooduitgang bord van MijnNaamplaat.nl?

✓  Volgens ISO-3864 en ISO-7010 Europese standaarden
✓  CO2-neutraal gefabriceerd
✓  Verpakking van FSC
✓  Als bord of sticker leverbaar, ook afwijkend
✓  Gratis verzonden en in elke denkbare maat leverbaar

Het is een wettelijke verplichting dat er een juiste markering bij een nooduitgang in het pand aanwezig is die altijd zichtbaar moet zijn. Voor het ontvluchten van een gebouw tijdens een calamiteit is een duidelijk zicht- en herkenbare vluchtrouteaanduiding van levensbelang. Een goed nooduitgang bord is daarom geen luxe, maar een absoluut vereiste. Mijnnaamplaat heeft verschillende borden en stickers om de vluchtroute mee aan te duiden.
Oplichtend vluchtroutebord
Een calamiteit gaat vaak gepaard met stroomuitval. In het donker is iedereen snel gedesoriënteerd ook al is dat in een pand waar men jarenlang werkt. Mijnnaamplaat biedt ook nalichtende borden en stickers aan. Deze veiligheidssignalering wordt meestal laag bij de grond geplaatst omdat men tijdens het ‘vluchten’ de paden volgt.

Heeft u een afwijkende maat nodig, of heeft u andere specifieke wensen voor uw vluchtroutebord? Vluchtroutebordjes worden in onze eigen werkplaats geproduceerd en zijn voor Mijnnaamplaat dus makkelijk aan te passen naar uw specifieke en unieke wensen. We houden ons in dit geval aan de wettelijke eisen voor het Veiligheidspictogram. Neem contact met ons op om uw wensen door te nemen en we maken uw nooduitgang bord binnen een dag!

Winkelmand