• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Combinatiebord / verzamelborden veiligheid
Een combinatiebord bevat zoals de naam eigenlijk al zegt meerdere veiligheidstekens. Door deze overzichtelijk onder elkaar te plaatsen ontstaat er een overzichtelijk verzamelbord met regels.

Wat zijn de voordelen van een combinatiebord van MijnNaamplaat.nl?

✓  Volgens ISO-3864 en ISO-7010 Europese standaarden
✓  CO2-neutraal gefabriceerd
✓  Overzichtelijk meerdere veiligheidstekens op één bord
✓  Als bord of sticker leverbaar, ook afwijkend
✓  Gratis verzonden en in elke denkbare maat leverbaar

In welk geval kies je voor een combinatiebord?
Er zijn veel soorten veiligheidsborden op het gebied van verbod, gevaar en gebod. Uiteraard is het mogelijk om gevarieerde borden onder elkaar te plaatsen. Belangrijk is om er rekening mee te houden dat een veelvoud van signalering niet altijd bijdraagt aan een verhoging van de veiligheid.

Een onnauwkeurige of rommelige markering heeft nooit geleid tot een veilige werkplek. De oplossing is om in het geval van meerdere geldende voorwaarden van een bepaalde ruimte, alle verboden, geboden en waarschuwingen te combineren op een bord. Zo is in een opslag duidelijk wat de geldende voorwaarden zijn, zonder dat er een wirwar een verschillende bordjes en pictogrammen zichtbaar zijn.
Eisen aan een combinatiebord
De volgorde van een combinatie bord is als volgt: altijd de waarschuwing bovenaan, gevolgd door het bepaalde verbod en onderaan het gebod. Veel combinatieborden heeft Mijnnaamplaat al gestandaardiseerd. Logische combinaties zijn te vinden in het onderstaande assortiment. Maar uw bedrijf heeft natuurlijk de eigen unieke kenmerken en eisen die gelden. Daarom is het goed mogelijk dat uw gewenste combinatie er niet tussen zit.

Doordat we de regelwetgeving op de voet volgen en zelf produceren, maken we uw gewenste bord arbo geschikt. Uiteraard met het juiste pictogram, een wenselijke maat en snel geleverd! Neem daarom snel contact met ons op en we helpen u snel.

Veelgestelde vragen
Klantenservice