• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Gebodsborden of stickers volgens NEN en ISO 

De werkgever dient de beeldkentekens die in het kader van de Arbowet worden gebruikt te laten voldoen aan de bij wet gestelde eisen. Gebodsborden en stickers dienen om iemand de juiste actie te laten uitvoeren of een bepaalde houding aan te nemen, in tegenstelling tot verbodsborden.

Wat zijn de voordelen van een gebodsbord of sticker?

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • ISO 3864 en 7010 gecertificeerde gebodsborden
  • Sticker of bord leverbaar
  • Gratis verzonden en in elke denkbare maat leverbaar

Wij adviseren de werkgever om een expert in te schakelen om de eisen van de Arbowet voor veiligheidspictogrammen, gebodsborden en/of gebodstickers te onderzoeken. Dit is van groot belang omdat wij alleen goedgekeurde veiligheidspictogrammen en beeldkentekens leveren en werkgevers vaak moeite hebben om volledig op de hoogte te zijn van deze eisen.

Assortiment gebodsborden

In het ruime assortiment vindt u veiligheidsborden als bijvoorbeeld; helm verplicht bord, honden aan de lijn bord, rookvrij terrein bord en nog veel meer.
Klantenservice

Wilt u grotere aantallen bestellen. We maken graag een aangepast tarief voor u vanaf 10 borden. Neem contact met ons op voor de tarieven op basis van grotere aantallen.

Wat is een gebodsbord?

Gebodsborden zijn verkeersborden die verplichtingen aangeven. Ze hebben meestal een blauwe achtergrond met een witte figuur in het midden. In Nederland worden ze beschreven in het RVV 1990 en verdeeld in series, zoals de D-serie voor verplichte rijrichting en de G-serie voor verplichte rijpaden voor bepaalde gebruikers, zoals fietspaden.

Sommige borden hebben onderborden met meer specifieke informatie. Gebodsborden worden niet alleen op de weg geplaatst, maar ook op bouwplaatsen en in laboratoria. Ze geven bijvoorbeeld aan dat je een veiligheidsbril of helm moet dragen. Deze borden of stickers zijn vaak blauw met een wit pictogram.

Je kunt gebodsborden snel en gemakkelijk kopen op mijnnaamplaat.nl. Ze hebben verschillende soorten borden, zoals verkeersborden, bouwborden en laboratoriumborden. Zo kun je snel en eenvoudig voldoen aan de verplichtingen en regels die gelden in jouw specifieke situatie.

Soorten gebodsborden

Gebodsborden en stickers zijn belangrijke communicatiemiddelen om duidelijkheid te bieden aan weggebruikers en bezoekers van openbare gebouwen en bedrijven. In deze categorie zullen we enkele voorbeelden van gebodsborden en stickers bespreken die beschikbaar zijn bij mijnnaamplaat.nl.

Parkeren Uitsluitend bezoekers

Dit bord wordt gebruikt om aan te geven dat het parkeren in een bepaald gebied alleen is toegestaan voor bezoekers van de locatie. Deze borden helpen te voorkomen dat personeelsleden de parkeerplaatsen van bezoekers innemen.

Laden elektrische voertuigen

Het laden van elektrische voertuigen is steeds populairder. Daarom zijn duidelijke aanwijzingen bij laadpunten belangrijk. Het bord "Laden elektrische voertuigen" is speciaal ontworpen voor laadpunten. Het geeft aan waar de laadpunten zich bevinden en dat alleen elektrische voertuigen ze mogen gebruiken. Dit voorkomt dat niet-elektrische voertuigen per ongeluk de laadpunten gebruiken en de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen verminderen.

Rookvrij bedrijf

Het is algemeen bekend dat roken slecht is voor de gezondheid en daarom zijn er steeds meer bedrijven en openbare gebouwen die ervoor kiezen om rookvrij te zijn. Het bord "Rookvrij bedrijf" wordt gebruikt om aan te geven dat roken op deze locatie verboden is. Dit is vooral belangrijk in ziekenhuizen, scholen en andere openbare gebouwen waar roken een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid van anderen.

Doodlopende weg

Het bord "Doodlopende weg" is ontworpen om bestuurders te waarschuwen dat de weg eindigt en dat ze zich moeten omdraaien. Dit helpt om ongelukken te voorkomen en zorgt ervoor dat bestuurders niet vast komen te zitten op een weg die niet verder gaat.
Parkeerbord "Laadpunt elektrische fiets"
Steeds meer mensen maken gebruik van elektrische fietsen en daarom is het belangrijk om voldoende laadpunten te hebben. Het bord "Laadpunt elektrische fiets" geeft duidelijk aan waar deze laadpunten zich bevinden en helpt om ervoor te zorgen dat elektrische fietsen op de juiste plaats worden opgeladen.

Uitsluitend personeel

Het is niet ongewoon dat bedrijven en openbare gebouwen bepaalde parkeerplaatsen, gebieden of gebouwen exclusief voor personeel hebben gereserveerd. Het bord "Uitsluitend personeel" geeft duidelijk aan welke plaatsen uitsluitend voor personeel zijn en helpt om misbruik van deze parkeerplaatsen te voorkomen.

Breed scala aan gebodsborden en stickers

Bij mijnnaamplaat.nl bieden we een breed scala aan gebodsborden en stickers, zodat u de juiste communicatiemiddelen kunt kiezen voor uw specifieke behoeften. Onze borden zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Als u vragen heeft over onze producten of als u hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste bord of sticker.