• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Brandpreventie borden / stickers / Brandbluspictogram

Brand pictogrammen zijn die borden en stickers die u plaatst in of rondom een gebouw. Dit om preventief gevaarlijke situaties aan te pakken of om in het geval van een calamiteit een adequate en snelle aanpak te stimuleren.

Wat zijn de voordelen van brand pictogrammen van MijnNaamplaat.nl?

✓  Volgens ISO-3864 en ISO-7010 Europese standaarden
✓  CO2-neutraal gefabriceerd
✓  Als bord of sticker leverbaar, ook afwijkend
✓  Gratis verzonden en in elke maat leverbaar

Een brandblusser of brandslang is verplicht op elke werkvloer, logisch ook, omdat grote branden vrijwel altijd beginnen met een kleine brand. Indien er een (kleine) calamiteit ontstaat, is het van belang dat men snel en accuraat kan reageren. Dit mogelijke verschil kan alles bepalend zijn. Zorg daarom voor een juiste brandveiligheid met de juiste aanduiding.

De brandblusmaterialen dienen op een vaste plek te zijn geïnstalleerd. Dit geldt ook voor de brandblusaanduidingen, deze dienen goed zichtbaar te zijn. Kijk daarom snel in ons assortiment brandpictogrammen om ervoor te zorgen dat in uw gebouw alles volgens de Arboregelgeving is georganiseerd.

ISO en NEN-certificaat

Deze aanduidingen dienen ook duidelijkheid te bieden aan personen die niet of nauwelijks bekend zijn met het gebouw of het terrein. De brandblusaanduidingen dienen ook duidelijk herkenbaar te zijn wanneer oriëntatie door rook of gebrek aan verlichting lastig is. Hierdoor worden de brandblusaanduidingen op nalichtend materiaal geïnstalleerd.

Het markeren van brandbestrijdingsmiddelen dient permanent te geschieden met duurzame borden, aldus artikel 3.8 lid 3 van het Arbo-besluit.

Vaak gaat een calamiteit gepaard met lichtuitval. De nalichtende variant brandaanduidingen is hiervoor de ideale oplossing! Hoe gaat het in de praktijk in zijn werk over deze nalichtende borden? Er is een speciale materie ontwikkeld die het dagelijkse licht van verlichting en/of daglicht als het ware opzuigt. Indien er sprake is van lichtuitval zullen de behandelde borden nalichten zonder dat daar elektra voor nodig is.

We werken uitsluitend met erkende brandveiligheidsaanduidingen. De borden en stickers zijn altijd rood-wit.

Winkelmand