• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Maak uw eigen gepersonaliseerde naamplaat met Gravoglas maatwerktool

Een gepersonaliseerde naamplaat kan de perfecte manier zijn om uw huis of bedrijf te laten opvallen. Of het nu gaat om het toevoegen van een professionele uitstraling aan uw bedrijf of om het personaliseren van uw huis, met de Gravoglas maatwerk tool kunt u gemakkelijk een naamplaat op maat maken die past bij uw stijl en behoeften.

Hoe werkt de Gravoglas maatwerktool?

Met onze Gravoglas maatwerk tool kunt u gemakkelijk uw naamplaat op maat maken. Het proces is eenvoudig en intuïtief. U begint met het invullen van de maten die u wenst te bestellen. Vervolgens kunt u de kleur van zowel de plaat als van het lettertype kiezen. Er zijn verschillende klassieke kleuren beschikbaar om uit te kiezen, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur of exterieur.

Kies uw lettertype en locatie

Daarna kunt u een keuze maken uit welk lettertype u wenst te bestellen en waar u de tekst gecentreerd wil hebben. Er zijn verschillende lettertypen beschikbaar, zodat u de stijl kunt vinden die bij uw smaak past. U kunt de tekst ook centreren op de plaat, zodat deze er netjes en professioneel uitziet.

Kies uw bevestigingstype

Daarna is het mogelijk om voor de soort bevestiging te kiezen: gaatjes of zelfklevend. U kunt kiezen voor gaatjes als u de naamplaat wilt ophangen met schroeven of spijkers. Als u liever een zelfklevende optie wilt, kunt u kiezen voor zelfklevend, zodat u de plaat eenvoudig kunt bevestigen zonder extra gereedschap.

Voer de tekst in die u wenst

Als laatste stap voert u de tekst in die u op de naamplaat wenst. Dit kan uw naam, bedrijfsnaam, huisnummer of elk ander woord of zin zijn die u wilt weergeven. U kunt ook speciale instructies geven als u specifieke behoeften heeft voor de productie van uw naamplaat.

Uniek effect aan de achterzijde gegraveerd

Onze glazen naamborden worden aan de achterzijde gegraveerd voor een uniek effect. Dit zorgt voor een verfijnde uitstraling en een lange levensduur van uw naamplaat. U kunt er zeker van zijn dat uw naamplaat er geweldig uit zal zien en bestand zal zijn tegen alle weersomstandigheden.

Bekijk één van de designs of vraag hier maatwerk aan

Als u niet zeker weet welke opties u wilt kiezen, kunt u ook een van onze vooraf ontworpen naamplaten bekijken. Dit kan u inspiratie geven voor uw eigen ontwerp en u helpen bij het kiezen van de juiste kleuren, lettertypen en bevestigingsopties. Als u echter specifieke wensen heeft voor uw naamplaat, kunt u ook maatwerk aanvragen.

Proefdruk beschikbaar voor bestellingen boven €50,-

Als u een bestelling plaatst voor meer dan €50,-, heeft u ook de mogelijkheid om een proefdruk aan te vragen. Wanneer u deze optie selecteert, zullen wij u eerst een proefdruk sturen en wachten op uw goedkeuring voordat we uw glazen naamborden in productie nemen. Dit geeft u de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te brengen voordat uw naamplaat wordt gemaakt en zorgt ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Opmerkingen en specifieke behoeften

Als u specifieke opmerkingen of behoeften heeft voor uw glazen naamborden, kunt u deze ook vermelden in het opmerkingenveld bij het bestellen. Dit geeft ons de mogelijkheid om aan uw specifieke wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat uw naamplaat perfect is voor uw behoeften.

Het creëren van uw eigen gepersonaliseerde naamplaat is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de Gravoglas maatwerk tool. Met verschillende kleur- en lettertypeopties, bevestigingsopties en de mogelijkheid om specifieke opmerkingen en behoeften op te geven, kunt u er zeker van zijn dat uw naamplaat perfect zal zijn voor uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een naamplaat voor uw bedrijf of voor uw huis, de Gravoglas maatwerktool is de perfecte oplossing voor u.

Belangrijkste kenmerken:

  • Klassieke kleuren en letterkleuren
  • Aan de achterzijde gegraveerd voor uniek effect
  • Bekijk één van de designs of vraag hier maatwerk aan!