• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Door gebruik te maken van opvallende lettertypen en materialen die goed contrasteren met de achtergrond, zijn moderne huisnummers gemakkelijk te lezen, zowel overdag als 's avonds. Dit maakt het voor bezoekers, bezorgdiensten en hulpdiensten veel eenvoudiger om jouw huis snel te vinden én het staat mooi!

Diverse ontwerpen met strakke lijnen en moderne materialen

Met onze moderne huisnummers bieden we allerlei mooie ontwerpen aan, allemaal met dezelfde strakke lijnen en moderne uitstraling. Voor iedereen die houdt van een minimalistisch ontwerp, maar ook als je liever een iets meer gedurfd huisnummer wilt: er is altijd een huisnummer dat bij jouw woning past.

Wist je dat de materialen die we gebruiken voor onze moderne huisnummers zeer zorgvuldig geselecteerd zijn om duurzaamheid te garanderen? We maken gebruik van hoogwaardige metalen zoals roestvrij staal en aluminium, die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor blijven je huisnummers er jarenlang mooi uitzien, ongeacht de omstandigheden buiten.

Aanpasbare opties voor een persoonlijke touch

Naast het ruime assortiment aan ontwerpen van huisnummers, bieden we ook maatwerk opties voor onze naambordjes, huisnummers en meer. Hiermee kun je een persoonlijk huisnummer of naambordje maken zodat het nóg beter past bij jouw moderne woning.

Je kunt ervoor kiezen om je huisnummer te personaliseren door bijvoorbeeld de kleur, de grootte of het lettertype aan te passen. Zo kun je het huisnummer laten aansluiten bij de rest van je gevel of juist een opvallend accent creëren dat past bij jou.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en een eigentijdse uitstraling

Onze moderne huisnummers zijn niet alleen ontworpen met oog voor stijl, maar ook met oog voor duurzaamheid. We maken gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je huisnummers lang meegaan en er altijd eigentijds uitzien.

De materialen die we gebruiken zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze niet vervagen of beschadigd raken door regen, zonlicht of vorst. Dit betekent dat je huisnummers er jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Moderne huisnummers eenvoudig bestellen in onze webshop

MijnNaamplaat.nl staat voor het bieden van optimaal gemak aan onze klanten. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het bestelproces in onze online winkel eenvoudig is. Als je op een computer, tablet of telefoon shopt, zul je nooit een probleem ondervinden bij het vinden en bestellen van de perfecte naamplaat of het perfecte moderne huisnummer.

Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, formaten, kleuren en materialen om huisnummers te vinden die jij mooi vindt. Ben je op zoek naar een strak zwart nummer, een roestvrijstalen cijfer of een achtergrondverlicht exemplaar? Bij ons vind je het!

Kan ik zelf moderne huisnummers installeren?

Zeker weten! Onze moderne huisnummers kunnen gemakkelijk zelf worden geïnstalleerd met behulp van schroeven of lijm. Volg gewoon de instructies die bij het nummer worden geleverd!

Tip: kijk ook eens bij onze aanbiedingen voor extra scherpe prijzen!