• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Filteren

Categorieën

Duurzaamheid van messing huisnummers

Een van de belangrijkste pluspunten van messing huisnummers is dat ze zeer duurzaam zijn. Door de natuurlijke eigenschappen van messing zijn deze nummers bestand tegen corrosie en roest. Dit betekent dat ze niet zullen beschadigen of verkleuren, zelfs niet na blootstelling aan regen, sneeuw of UV-straling van de zon. Bij blootstelling aan vochtige omgevingen, zoals regen of mist, blijven messing nummers hun glans behouden. Ze zullen niet dof worden of vlekken vertonen, in tegenstelling tot andere materialen zoals plastic of hout.

Ook bij extreme temperaturen blijft messing stabiel. Het zal niet uitzetten of krimpen, waardoor de huisnummers altijd goed leesbaar blijven, ongeacht of het buiten heel warm of juist erg koud is. Ontdek bij MijnNaamplaat alles over de unieke uitstraling van messing en de mogelijkheden om hier gepersonaliseerde huisnummers mee te creëren!

Daarnaast zijn messing huisnummers ook bestand tegen krassen en deuken. Dit komt omdat messing een zeer hard materiaal is en bestand is tegen slijtage. Hierdoor blijven de nummers er heel lang als nieuw uitzien.

Gepersonaliseerde messing huisnummers

Wij bieden we gepersonaliseerde messing huisnummers aan. Dit betekent dat jij de mogelijkheid hebt om jouw persoonlijke stijl aan jouw voordeur toe te voegen! Dat is mooi bij een traditionele woning, maar ook bij een modern huis. Messing huisnummers passen perfect bij elke stijl.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van onze op maat gemaakte opties, krijg je de mogelijkheid om huisnummers te creëren die echt uniek zijn. Door je initialen toe te voegen, geef je de huisnummers een persoonlijk tintje. Wat betreft het lettertype heb je bij ons ruime keuze. Het lettertype dat je kiest, bepaalt de uitstraling van de huisnummers. Ga je voor iets speels en creatiefs of juist voor een meer zakelijke look?

Het formaat van de huisnummers is ook een belangrijke keuze. Dit heeft niet alleen te maken met hoe mooi je dat vindt, maar ook met de zichtbaarheid van de huisnummers. Door zelf de afmetingen te bepalen, kun je ervoor zorgen dat de huisnummers goed leesbaar zijn en mooi passen bij de stijl van je huis.

Elegante uitstraling

Een ander pluspunt van messing huisnummers is hun elegante en tijdloze uitstraling. Messinghuisnummers zullen altijd mooi aansluiten op de stijl van jouw huis. Hun warme gouden kleur geeft een luxe gevoel. Bovendien zijn deze huisnummers perfect te combineren met andere materialen, zoals hout, glas of steen. Zo kun je jouw voordeur echt laten opvallen en een prachtige eerste indruk maken op bezoekers.

We bieden diverse ontwerpmogelijkheden voor messing huisnummers aan. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes, formaten en optionele decoratieve elementen. Wil je graag een speels en modern lettertype? Of ga je liever voor een elegant en klassiek lettertype? Of misschien toch een naambord op maat? De keuze is aan jou!