• Grootste naamborden webshop in NL
  • Online ontwerpstudio
  • Gratis verzending vanaf €25Werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Geef een persoonlijk cadeau op Sinterklaasavond

Voor het leukste feest van het jaar hebben wij zeer persoonlijke Sinterklaascadeaus waar iedereen blij van wordt! Een cadeau voor volwassenen: voor vader of moeder, voor opa of oma. Of bijvoorbeeld voor een jong stel dat net een nieuw huis heeft gekocht. Kies je voor een prachtige gepersonalis

eerde borrelplank of voor een in hout gelaserde KADOBON, zodat de ontvanger een eigen ontwerp kan laten maken? Blije snoetjes verzekerd! Als je goed op de hoogte bent van de smaak en voorkeuren van de ontvanger, kun je natuurlijk ook gewoon meteen een leuk naambordje of stijlvol huisnummer kado geven. Dan kan de Sint zijn / haar of hun huisje vanaf nu nog beter vinden en zal hem niet voorbij lopen.

Het is altijd een schot in de roos, want Mijnnaamplaat.nl heeft een leuk Sinterklaascadeaus voor iedereen! Jazeker, 5 december betekent cadeautjes uitdelen! Wij doen lekker mee met uitdelen en sturen jou als klant ook in 2022 sowieso weer een Sintpresentje toe, samen met je bestelling. Natuurlijk kun je zelf ook lekker uitpakken met onze zeer persoonlijke kerstgeschenken uit onze toffe productenlijn, waaronder die gave cadeaubon.
Wanneer je een gepersonaliseerd cadeau / kado wilt geven, wees dan ruim op tijd met bestellen. Wegens de grote decemberdrukte kan het iets langer duren voordat je je cadeau in huis hebt. Onze zeer persoonlijke producten worden altijd met veel zorg en aandacht geproduceerd in onze eigen werkplaats. Die kwaliteit willen we boven alles blijven garanderen, dus wacht niet te lang met bestellen. En Sinterklaas regelt de verzending, dus die krijg je ook cadeau! Dank u Sinterklaasje!